Senior .NET ontwikkelaar - IT solutions vr de medische sector
Austin Bright
Bruges, W Flanders, BE
14 uur geleden
source : Monster

Dit bedrijf is marktleider in het leveren van IT Solutions voor de medische sector. Hun oplossingen zorgen voor het automatiseren en het digitaliseren van de bedrijfsprocessen in medische instellingen.

Met hun 40-jarig bestaan zijn ze de referentie in hun sector. Er zijn dan ook bijna 100 medewerkers werkzaam in hun vestiging te Brugge.

Senior .NET ontwikkelaar - Functie Je werkt in een Agile omgeving en staat met je team in voor de bedenken en ontwikkelen van softwareapplicaties.

Je rapporteert aan je lead developer en staat in contact met functionele analisten om het gewenst resultaat te bereiken.

Als Senior ontwikkelaar sta je ook je junior collega's bij wanneer zij vast zitten in hun werk of vragen hebben. Senior .

NET ontwikkelaar - Profiel Bachelor of Master in Informatica Minstens 5 jaar ervaring als .NET ontwikkelaar Je brengt een goede kennis van volgende technologieën mee C# HTML, CSS, Javascript SQL Server Je ben bekend met SOLID, Design Patterns, OO, DDD en Refactoring Er wordt ook gewerkt met ASP.

NET MVC, Web API, Knockout, Bootstrap, Node.js, maar ervaring hierin is niet vereist. Senior .NET ontwikkelaar - Aanbod Een vaste functie bij een succesvol bedrijf dat is uitgegroeid tot marktleider en de referentie bij uitstek inzake IT Solutions voor de medische sector.

Naast job zekerheid krijg je hier ook interessante doorgroeimogelijkheden naar Lead Developer, Technical Expert, Architect, Het bedrijf heeft gedurende haar bestaan een enorme hoeveelheid aan kennis en ervaring verzamelt en deelt dit graag met haar werknemers.

Je kennis zal hierdoor een sterke boost krijgen. Je krijgt hier een interessant en compleet salarispakket dat bestaat uit een competitief brutoloon, bedrijfswagen met tankkaart, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, GSM en laptop.

Heb je interesse in deze vacature? Bezorg ons dan je CV via apply austinbright.com met de vermelding van de vacaturetitel.

Voor vragen kan je terecht bij Cedric en Jens. Zij zorgen voor een confidentiële behandeling van je aanvraag. Keywords : C#.

NET / .NET developer / .NET ontwikkelaar / Javascript / NodeJS / Full Stack Developer

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier