Industrieel elektricien hoogspanning
Colruytgroup
Halle, Vlaams-Brabant, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Een gevarieerde job bij een stabiele werkgever, waar je met de allernieuwste technieken aan de slag gaat? Bij de interne technische dienst van Colruyt Group is dat precies waar je op mag rekenen.

Als industrieel elektricien hoogspanning versterk je een hecht team van 12 collega elektriciens bij Power Supply & Service binnen de interne technische dienst van Colruyt Group,.

Wanneer er een nieuwe installatie voor energieproductie wordt geplaatst zoals windturbines, zonnepanelen, hoogspanningskabels, noodgroepen, WKK ga jij in dialoog met de elektrisch ingenieur met betrekking tot het concept.

Je kijkt het lastenboek na, stelt een stappenplan op en maakt een risicoanalyse voor installatie, onderhoud en herstellingen.

Je doet de opleveringen van deze technieken en staat in voor de verdere exploitatie. Het gaat dan om de begeleiding van externen, planning, onderhouden, depannages, edm.

Waar mogelijk doe je zelf herstellingen of je contacteert hiervoor de leverancier.

Je verplaatst je over het hele land, naar onze filialen en centrale gebouwen. Om de twee weken ben je aanwezig op kantoor voor een briefing met je chef en collega’s.

 • Opleiding en ervaring Je hebt een A2 diploma industriële elektriciteit en 3 à 5 jaar werkervaring. Een BA5 opleiding is een pluspunt.
 • Technische kennis Je hebt kennis van elektrisch installatiewerk en notie van schakelen op hoogspanning.
 • Probleemoplossend vermogen Je kan inspelen op problemen en technische depannages uitvoeren.
 • Zelfstandigheid Je bent ondernemend, proactief en kan goed zelfstandig werken. Dit is nodig omdat je vaak op verplaatsing bent.
 • Klantgericht en communicatief Je hebt veel contacten met collega’s en externe partners (gebouwverantwoordelijken, leveranciers, keurders, ) en communiceert vlot met hen, ook telefonisch.
 • Flexibiliteit Je bent flexibel qua werkuren. Af en toe werk je ook in het weekend.
 • Talenkennis Je kent Nederlands. Kennis van het Frans is een pluspunt.
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier