operator laslijn ArcelorMittal Tailored Blanks
ArcelorMittal
Gent, Belgium
3 dagen geleden

ArcelorMittal Tailored Blanks Gent beschikt over alle nodige installaties om op basis van verzinkte staalrollen lasergelaste vormstukken te produceren voor de automobielsector.

De installaties zijn onderverdeeld in twee hoofdgroepen : een kniplijn of blanking -lijn en verschillende laslijnen.

Lasergelaste vormstukken zijn kant-en-klare onderdelen die bij autobouwers in één stuk tot koetswerkonderdeel kunnen worden geperst.

Ze bestaan uit aan elkaar gelaste veelhoekige platen met een verschillende dikte en met al dan niet verschillende materiaaleigenschappen.

De automobielsector is vragende partij om het gewicht van koetswerken steeds verder te verminderen. Lasergelaste vormstukken of tailor-welded blanks komen tegemoet aan die vraag.

Functieomschrijving

Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor de bediening van een of meerdere productielijnen. Je voert eerste lijnsonderhoud uit.

Je controleert de inkomende en uitgaande materiaalkwaliteit via meetapparatuur en visuele controles. Je kan zelfstandig een matrijzen- of productwissel doorvoeren, volgens de voorgeschreven richtlijnen.

Je start als interim en werkt in vier ploegen.

Vanaf oktober 2020 ga je over naar drie ploegen.

Profiel

 • Een technische omgeving heeft je altijd geboeid.
 • Een ingewikkelde installatie willen leren kennen, willen bijleren.
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen.
 • Veilig werken is voor jou een absolute prioriteit.
 • Je kan goed in team werken, maar weet je ook zelfstandig te redden.
 • Aanbod

  Behalve deze jobinhoud, kunnen we nog wel een aantal redenen bedenken waarom het goed is te kiezen voor ArcelorMittal Gent.

  Solliciteer nu

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier