Production Supervisor (shiften)
Client of Manpower
Hoegaarden, Vlaams-Brabant, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een grootspeler binnen de medische sector, zijn wij op zoek naar een ervaren Production Supervisor. In je nieuwe functie word je verantwoordelijk voor een team van 25 leden die instaan voor de operationele productieactiviteiten.

Concreet sta je in voor het opmaken van planningen, het aansturen, opleiden en evalueren van jouw teamleden en het behalen van het vooropgestelde productiviteitsniveau (kwaliteit en kwantiteit) en KPI's.

Bovendien besteed je heel wat tijd en aandacht aan het optimaliseren van bestaande processen om zo de "On Time Delivery", de veiligheid van de werknemers en de kwaliteit van het product te garanderen.

Als Production Supervisor werk je nauw samen met de andere productieploegen -afdelingen alsook met de verschillende interne departementen.

Voor deze functie beschik je over enkele jaren relevante ervaring als leidinggevende binnen een Productie Omgeving en ben je bereid om in shiften te werken.

Jouw sterke skills op vlak van people management en de gedrevenheid om continue op zoek te gaan naar manieren om bestaande processen te optimaliseren maken jou de ideale kandidaat.

Bovendien sta je communicatief sterk in je schoenen en beschik je over een goede kennis van zowel het Nederlands als het Engels.

Een eerste ervaring in de technische of medische sector en kennis van SAP worden gezien als een pluspunt.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier