Technieker
Accent
Deerlijk, BE
5 dagen geleden

De firma is gelegen in de regio van Waregemen is gespecialiseerd in waterbehandeling. Met een klantenbestandover heel Belgi en jarenlange ervaring is het bedrijf uitgegroeidtot de referentie voor de installateur.

De klant speelt samen metde installateur in op elke opportuniteit en dit in alle segmentenvan demarkt.

Functiebeschrijving

Vooronze klant een firma actief in waterbehandeling zijn we op zoeknaar een gemotiveerde technieker. Heb jij interesse in milieu enwaterzuivering?

Als technieker werk je op verplaatsing in heelBelgi . Je bouwt mee aan nieuwe installaties en doet het onderhoudvan bestaande contracten.

Je ondersteunt bij de bouw van nieuweinstallaties als ook aanpassing van bestaande installaties. Bijmontage van de projecten ga je terplaatse.

Functie-eisen

Hoeziet onze ideale kandidaat eruit?

 • Je hebt de 3egraad technisch secundair onderwijs afgewerkt. Dit met voorkeur isrichting sanitair. (of gelijkwaardig door ervaring)
 • Je bent woonachtig in de buurt van Deerlijk.Je hebt interesse in waterbehandeling Je bent super gemotiveerd ombij te leren Je bent in het bezit van een rijbewijsB

  Arbeidsvoorwaarden

  Watkunnen wij jou bieden? Mooi loon! Doorgroeimogelijkheden zowelhorizontaal als verticaal Toffe technische job Optie vast garantieInterne opleiding Je komt terecht in een klein team waardoor jevrij zelfstandig kan werken en plannen

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier