Project engineer automation
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Als Project Engineer Automatisatie ondersteun je interne logistieke- en productiepartners van Colruyt Group. Je staat mee in voor het beheer van productiemachines, logistieke installaties en optimalisaties.

Bovendien zorg je mee voor de vernieuwing en uitbreiding van automatisaties op diverse sites.

Je werkt technische concepten uit van A tot Z en leidt projecten van bij de analyse- en studiefase tot en met de uiteindelijke oplevering.

Je stelt technische lastenboeken op, volgt mee de planning en de kosten op en rapporteert vervolgens aan de klant. Je evalueert de realisaties en zorgt ervoor dat ze aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen.

Bovendien waak je erover dat alle vereiste documenten op tijd en volgens afspraak opgeleverd worden.

Daarnaast verleen je ook technisch advies, steeds in samenspraak met de chef van de technische dienst en de partner. Zelf kan je altijd een beroep doen op de ruime technische expertise binnen Colruyt Group via onder andere ons eigen studiebureau, onze technische dienst en de IT-afdeling.

Ook via opleidingen en beursbezoeken blijf je steeds op de hoogte van de laatste technologieën.

Je werkt nauw samen en overlegt voortdurend met mensen uit verschillende afdelingen, en communiceert dus even vlot met externe partijen als met projectmanagers en interne klanten.

Je komt terecht in een gedreven team, waar je na een opleidingstraject heel wat vrijheid krijgt om je taken zelf in te vullen.

Je werkt afwisselend in de distributiecentra van Colruyt Group : voornamelijk in de regio Halle, maar ook in Ollignies, Ghislenghien en Mechelen.

 • Opleiding - Je beschikt bij voorkeur over een masterdiploma in de industriële wetenschappen of over gelijkwaardige ervaring.
 • Zelfstandige teamspeler Je bent zeer gedreven en geeft mee vorm aan een performante teamsfeer. Je houdt ervan om zelfstandig te werken, maar verliest de teamspirit niet uit het oog.
 • Structuur Je werkt projecten uit van A tot Z en houdt daarbij van een gestructureerde, planmatige aanpak.
 • Communicatie Met je vlotte communicatievaardigheden slaag je erin om verschillende partijen rond een project te verzamelen.
 • Je communiceert even vlot met klanten, partners of interne diensten.

 • Talenkennis Je spreekt uitstekend Nederlands, en bij voorkeur ook Frans. Een basiskennis Engels is meegenomen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier