chauffeur C
Accent
Denderleeuw, BE
3 dagen geleden

Onze klant is uw transportspecialist bijuitstek voor transport in de Benelux en Frankrijk. Of het nu gaatom het leveren van kleine zendingen of een volle trailer al meerdan 30 jaar staan wij garant voor een snelle en correcteaflevering.

Ons wagenpark bestaat uit een 10-tal vrachtauto's. Allevrachtwagens van onze vloot kunnen vrachten tot meer dan 30 ton aanen hebben een laadvolume van +80 m .

Bovendien zijn alle wagensuitgerust met schuifgordijnen en een meeneemheftruck die tot 3 tonaankan en door de chauffeurs zelf wordt bediend.

Wij verzorgendagelijks talrijke afhalingen en leveringen over de gehele Beneluxen Frankrijk. Dit gebeurt met eigen vrachtwagens en onze ervarenchauffeurs vertrekken elke dag om 5u stipt.

Onzevrachtwagenbestuurders zorgen er niet alleen voor dat uw goederenop een veilige manier hun bestemming bereiken wij kunnen u eveneensgaranderen dat ze tijdig en in goede staat bij uw klant aankomen.

Van paletvervoer tot volle ladingen wij regelen al uw binnenlandseen buitenlandse leveringen stipt en tot in depuntjes!

Functiebeschrijving

Voorde vacature van chauffeur C met ADR attest heb je reeds een eersteervaring in de ADR wereld. Je zal instaan voor het vervoer vangasflessen 10 klanten perdag

Functie-eisen

Voorde vacature van chauffeur C met ADR beschik je over een geldigrijbewijs C met geldig ADR attest. Schrikt fysieke arbeid je nietaf en wil je indien de klanten afgewerkt zijn nog andere vrachtenzonder ADR leveren ( zoals vervoer vanhout).

Arbeidsvoorwaarden

Optievaste job in een top team van chauffeurs die staan te springen omje op te leiden. Je zal werken van maandag tot vrijdag te vertekkenvanuit Liedekerke.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier