EDI developer (.NET)
AGO Jobs & HR
Dudzele, West-Vlaanderen, BE
23 uur geleden
source : Jobat

Een firma in Zeebrugge zoekt verdere versterking van hun team in de vorm van een .net developer. Het bedrijf is actief in de logistieke sector en wordt in hun werking ondersteunt door verschillende interne toepassingen.

Als developer sta je in voor het ontwikkeling van deze interne software, alsook de EDI koppelingen met systemen van de klanten.

Je werkt zowel mee aan de uitwerking van nieuwe systemen als aan het onderhouden en aanpassen van bestaande systemen.

Om deze functie tot zijn volle te kunnen uitvoeren verwachten we minstens een degelijke eerste ervaring. Je hebt een bachelor- of masterdiploma in IT op zak en spreekt vlot Nederlands, Engels.

C#, SQL, TSQL, ASP.net, HTML en CSS hebben voor jou geen geheimen meer. Ervaring met EDI en API's is een groot plupunt! Verder zijn systemen en netwerken voor jou geen mysterie.

Verder kan je zelfstandig alsook in team werken. Je neemt graag initiatief en bedenkt creatieve oplossingen in het kader van een efficiënte werking.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier