Chauffeur CE ( M/V) / Verhuurmedewerker(ster)
Accent
Drongen, BE
5 dagen geleden

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijfdat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met dekwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangebodendie uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijkgemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meerdan 12.

000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft AccentJobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi .

Functiebeschrijving

ChauffeurCE - verhuurmedewerker voor de provincie OOST-VLAANDEREN Dagelijkslever je en haal je machines op bij klanten met een vrachtwagen 6x2met open laadbak.

Je verzorgt ook de interne transporten tussen defilialen. Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitlegover de werking en veilig gebruik van het toestel.

Je wisselt jewerk buitenshuis af met werk binnenshuis maar je bent 80 % van jetijd op baan. Binnenshuis verzorg je de reiniging en het dagelijksonderhoud van de toestellen.

Het dagdagelijks onderhoud betreftvooral : reiniging smering vloeistofniveaus en algemeen visueeltechnisch nazicht. Na jouw grondige controle zet je het toestel meteen gerust hart ?

klaar voor verhuur? de volgende klant kan er oprekenen. Je deelt een werkplaats en gereedschap met je collega's.Orde in je werk en een gestructureerde aanpak liggen je wel.

Wijwerken met open magazijnen toegankelijk voor klanten : ook daar waakje op de commerci le uitstraling van het filiaal.

Je zet demachines mooi in de lijn. Je komt terrect in een familiebedrijfwaar je van je hobby je werk maakt. Er is ruimte voor initiatief enpersoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast is Huurland een dynamisch ensterk groeiendeonderneming.

Functie-eisen

Jebent een heer in het verkeer en straalt hulpvaardigheid uit naar deklant. Je hebt een passie voor machines of bouw. Eventueel watkennis of ervaring in mechaniek bouw of doe-het-zelf.

Je houdt vanklantencontact en bent vlot in de omgang. Je houdt je graag aanstipte afspraken en levert graag goed werk. Bereid totzaterdagwerk.

Optievast contract

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier