Werfleider (m/v)
Konvert Construct Houthalen
Lummen, BE
1 dag geleden

Profiel

Konvert Construct zoekt voor een grote bouwfirma regio Lummen een werfleider met de werven gelegen te Limburg. Je bent verantwoordelijk het uitvoeren en organiseren van de projecten.

Verder ben je verantwoordelijk voor het coördineren, plannen, beveiliging en controles op de werven. Je zal ook de werfadministratie voor jou rekening moeten nemen en de productievergaderingen bijwonen.

Ben jij een iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken? Typeren de woorden Hans-on, dynamisch en oplossingsgericht jou?

Durf jij je ergens volledig voor te gaan?Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een bedrijf waar jou inbreng belangrijk is!

Aanbod

Bevoorradingsbehoeften bepalen en bestellingen uitvoeren. De aanvoer van leveringen, materieel en bouwmateriaal controleren.

De activiteiten van het personeel plannen en de werkposten verdelen. De inplanting en beveiliging van de werf en opslagzones bepalen.

De opvolgingsdocumenten van werfactiviteiten invullenDe gegevens analyseren. De ploegbazen technisch bijstaanNoden aan mobiliteit en vorming bepalen.

De werf, de planning, de bouwwijze en de voorschriften aan de betrokkenen voorstellen. De voortgang en conformiteit van de realisaties opvolgen en controleren volgens het uitvoeringsplan.

Funderingen, een geul, een sluisbedding controleren. Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren. Informeren en communiceren over de voortgang en moeilijkheden op een werf.

Samen met een klant een werf opleveren. Specifieke attesten van het personeel controleren. Vanuit de uitvoeringsplannen de technische, materiële en financiële middelen bepalenDe werkmethodes optimaliseren

 • Competitief salaris
 • Opleidingen zowel intern als extern
 • Extralegale voordelen
 • Vereiste kwalificaties

 • In bezit van een Bachelor bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring
 • Een uitgebreide kennis van uitvoeringsmethoden, technieken en materialen
 • Je beschikt over organiserende vaardigheden
 • Je beschikt over een vlotte PC-kennis
 • Pluspunt : kennis van Franse en Engelse taal
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier