chauffeur B(E)
Accent
Zarren, BE
il y a 1j

Groep Danis is een familiaal bedrijf dat streeft naar duurzaam leiderschap in de Belgische varkenshouderij, kwalitatieve veevoeders en veredeling van soja door het aanbieden van innovatieve en klantgerichte concepten met respect voor de verschillende belanghebbenden.http : / / www.danis.be

Functiebeschrijving

Vannieuwenhuyse NV gelegen te Zarren streeft als toonaangevende producent van kwaliteitsvol varkensvlees naar de hoogste norm inzake voedselveiligheid bij het afleveren van veilig, gezond en vers varkensvlees dat diervriendelijk is gekweekt.

Deze versnijderij is op zoek naar een chauffeur B(E). Hierbij sta je in voor : Het beleveren van vlees aan slagerijen en winkels, grotendeels in West- en Oost-Vlaanderen.

Het afhalen van bijproducten in het slachthuis.Het laden en lossen van de camionette.Het basisonderhoud van de frigocamionette.

Functie-eisen

Je bent minstens in het bezit van een rijbewijs B of BE.Je bent stipt en flexibel ingesteld.Je bent een sociaalvaardig persoon met een veilig rijgedrag.

Je werkt hygiënisch en met respect voor het product en de klant.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden jou een job in een onderneming waar een leuke en open sfeer de meest motiverende factor is. In ruil voor jouw inzet, investeren wij in jouw ontwikkeling.

Bovendien zijn we een snelgroeiende bedrijfsgroep , waarin je de kans krijgt om steeds nieuwe en interessante uitdagingen aan te gaan.

Je krijgt een competitief salarispakket, dat in lijn ligt met jouw ervaring.

Signaler cette offre d'emploi
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Postuler
Mon email
En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
Continuer
Formulaire de candidature