Zoek jij graag mee naar een woning? De Woonclub
11.11.11
Mechelen, BE
4 dagen geleden

CAW Boom Mechelen Lier helpt mensen met al hun welzijnsvragen en -problemen. We geven steun aan diegenen die het moeilijk hebben, zodat ze zelf weer verder kunnen.

Ben je student? Gepensioneerd? Woon je in de buurt? Ben je zelf ooit geholpen door het CAW en wil je nu anderen helpen? Of draag je graag je steentje bij aan welzijn?

Dan ben je bij CAW Boom Mechelen Lier aan het juiste adres! Voor onze organisatie zijn vrijwilligers zeer waardevol. Je krijgt je eigen taken mits de nodige ondersteuning en vormt zo een onmisbare schakel binnen onze werking.

Ter ondersteuning van onze hulpverlening zijn we op zoek naar vrijwilligers voor onze Woonclub. In de Woonclub gaan vrijwilligers samen met cliënten op zoek naar een woning.

Je doorkruist samen met de cliënt het internet. Jullie maken een eerste afspraak om daarna de woning te bezichtigen. En tot slot help je de cliënt op weg om het nodige papierwerk in orde te brengen.

Wie zoeken we?

I Je bent een enthousiaste M / V / X die zich gemiddeld 1 keer per week kan vrijmaken op maandagvoormiddag (9u 13u) of woensdagnamiddag (15u 19u)

I De immomarkt en het internet kennen geen geheimen voor jou.

I Je bent een doorzetter, je kan zelfstandig werken en je laat je niet snel teleurstellen door een tegenslag.

I Het spreken van andere talen naast Nederlands is een meerwaarde.

I Je wilt je engageren voor minimum 1 jaar.

Wat bieden we jou?

I Een warm onthaal in een groeiende organisatie.

I Een basisopleiding over de immomarkt, administratie en veel meer.

I Een vrijwilligersbijeenkomst om de 3 maanden.

I Een kostenvergoeding en verzekering.

I Een plaats binnen een bruisende vrijwilligerswerking waar er aandacht is voor ontmoetingsmomenten met andere vrijwilligers, maar ook voor evenementen zoals de Dag en de Week van de Vrijwilliger.

Ook op onze medewerkersdagen ben jij meer dan welkom!

Praktisch?

Plaats van tewerkstelling : regio Mechelen

Hoe kan je solliciteren?

Droom je ervan om je steentje bij te dragen als vrijwilliger en wil je mee het verschil maken voor onze cliënten? Stuur dan snel een mailtje naar vrijwilligers cawboommechelenlier.

be en overtuig ons van jouw motivatie. Voor meer informatie kan je steeds terecht bij Hilke De Groote (Algemeen Coördinator Vrijwilligers) via het nummer 0492 13 56 95 of via ons algemeen nummer 015 695 695.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier