IAM System Engineer
Smals
Brussel, Belgium
4 dagen geleden

Functiebeschrijving

Als IAM system engineer zal je vooral betrokken worden bij projecten rond Identity en Acces Management (IAM). Tot jouw takenpakket behoren volgende taken :

 • Je bent mede verantwoordelijk voor de implementatie van IAM (Identity & Access Management) producten samen met je collega’s.
 • Je werkt nauw samen met analisten en architecten om samen de informatie van de business te analyseren en een uitgewerkte oplossing aan te bieden.
 • Je analyseert use cases en vertaalt deze naar technische vereisten.
 • Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert technische componenten die aansluiten bij de doelstellingen van de klant.
 • Je documenteert nieuwe ontwikkelingen in een draaiboek en levert deze op aan het devops team voor deployment naar non-productie en productie omgeving(en).
 • Je bent aanwezig bij de 3 maandelijkse deploy’s naar productie, voor het IAM luik, ter ondersteuning van de releasemanager en business.
 • Je geeft de nodige technische ondersteuning aan je business en IT collega’s in functie van testen en operationele problemen.
 • Profiel

  Je bent in het bezit van een Bachelor of Master in de informatica en je hebt reeds een eerste ervaring in deze materie of je staat te popelen om deze ervaring op te doen. .

  Je hebt een goede Java kennis, voornamelijk in backend-ontwikkeling.

  Een Linux OS-gebaseerde ervaring is een plus.

  Je neemt je verantwoordelijkheid op en je bent flexibel ingesteld. Je zin voor analyse en synthese zijn eveneens belangrijk.

  Tevens ben je oplossings- en klantgericht ingesteld.

  Je werkt goed in team en beschikt over goede communicatievaardigheden.

  Aanbod

  Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

  ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

  Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier