Teamleader productie en magazijn
Randstad
LANAKEN
4 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Je staat in voor de nabehandeling van de stenen. Je stuurt hierbij een team van stapelaars aan. Je zorgt ervoro dat de handelingen en opslag van de stenen op een veilige, efficiënte en kwaliteitsvolle manier gebeuren.

Dit start vanaf het moment dat de afgewerkte producten zijn ingepakt tot en met het laden. Je stuurt hierbij een team van heftruckers aan.

Je garandeert de administratieve verwerking van inkomende / uitgaande goederen en interne stockbewegingen. Je zorgt voor een gezonde, nette en ongevallenvrije werkomgeving en je initieert verbeteringen.

Je werkt heel nauw samen met de commerciële binnendienst en met de productiemanager.

Profiel

Je bent in de eerste plaats een leidinggevende, die zijn mensen weet aan te sturen, begeleiden en motiveren! Je bent een administratieve krak, punctueel en je weet de nodige prioriteiten te leggen.

Je hebt een hands- on mentaliteit, je denkt in termen van oplossingen en je bent stressbestendig. Je communiceert vlot met andere collega's.

Je spreekt naast Nederlands idealiter basis Duits en Engels. Je hebt een goede kennis van MS Office. Enige kennis SAP is een voordeel.

Een eerdere ervaring in een gelijkaardige functie is zeker een absolute meerwaarde.

Jobgerelateerde competenties

 • De activiteit van de heftruckchauffeurs, voorbereiders van orders, ..., plannen volgens de behandelingsvolgorde van de orders
 • De logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering coördineren en controleren
 • Het beheer van product-, goederen- of grondstofvoorraden organiseren of controleren (codering, rotatie, ...)
 • Het onderhoud van een opslagzone en het materieel controleren
 • De activiteiten van een team coördineren
 • De internationale logistieke activiteiten opvolgen
 • Aanbod

  Een job waarin je de ruimte krijgt om initiatief te nemen en verder te ontwikkelen. Een aantrekkelijk salaris met extra legale voordelen en veel opleidingsmogelijkheden.

  We hechten veel belang aan duurzaamheid zowel in onze producten als naar onze mensen toe.

  In Europa zijn we marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklnkers. Dagelijks zetten we meer dan 1100 enthousiaste medewerkers zich in om kwalitatieve producten te ontwikkelen, produceren en klantgerichte oplossingen uit te werken.

  We zijn op zoek naar een enthousiaste teamleader productie en magazijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier