Ingenieur elektrotechniek en industriële automatisering (België)
Witteveen + Bos
Steenokkerzeel, Belgium
6 dagen geleden
source : Experteer

Wil jij jouw kennis en ervaring van elektrotechniek en industriële automatisering (IA) inzetten om spraakmakende water-, energie- en infrastructurele projecten te realiseren?

Als ingenieur elektrotechniek en industriële automatisering werk je aan maatschappelijke, uitdagende en multidisciplinaire projecten samen met onze civiele en werktuigbouwkundige ingenieurs.

Met een takenpakket bestaande uit advies, onderzoek en ontwerp, bestek en uitvoering van complexe installaties zijn uw carrièremogelijkheden divers.

Wij werken aan drinkwater- en afvalwaterzuiveringsinstallaties, beweegbare bruggen, tunnels, container terminals, sluizen en rail infrastructuur.

Denk hierbij aan ontwerpen van software-architectuur, business case voor Smart Grids, functioneel ontwerpen voor een sluiscomplex of zuivering, onderzoek naar EMC (Elektro Magnetische Compatibiliteit), risicoanalyses en ontwerp werkzaamheden voor midden- en hoogspanninginstallaties en uitvoeringsbegeleiding.

Je hebt volop groeimogelijkheden in vakinhoud en in projectmanagement. De standplaats voor deze functie is Antwerpen, Steenokkerzeel of Breda.

Binnen een aantal product-marktcombinaties (PMC's) in de sectoren Energie, water en milieu en Infrastructuur en mobiliteit werken ingenieurs aan verschillende aansprekende projecten.

Enkele voorbeelden zijn renovatie en nieuwbouw zuiveringsstations (Vlaanderen en wereldwijd), Oosterweeltunnel (Antwerpen), de nieuwe Verapazbrug (Gent) en diverse infrastructurele projecten, zoals bruggen en tunnels in binnen- en buitenland.

 • Wat wij vragen (recent) afgeronde technische hogeschool of universiteit opleiding, zoals elektrotechniek, industriële automatisering, mechatronica, energietechniek of gelijkwaardig;
 • analytisch ingesteld, tegelijkertijd praktisch, oplossingsgericht en ondernemend; sterke mondelinge en schriftelijke communicatie in zowel het Nederlands als het Engels;
 • een sterke focus op kwaliteit bij projecten onder tijdsdruk; eventuele bereidheid voor werken in buitenlandWat wij bieden samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • veelzijdige en uitdagende projecten; ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid; gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.Wie wij zijnJe komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau.

  Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

  Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland.

  Ook jij!Reageren?Heb je interesse in deze functie en wens je verdere inlichtingen over deze vacature? Dan kan je terecht bij Kristof Myncke, telefoonnummer : +32 477 46 60 05 of via mail : hr-be witteveenbos.com

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier