Allround technieker nacht - Vast contract
MANPOWER INTERIM
KORTRIJK, BELGIE
6 uur geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Als allround technieker zal je zelfstandig in staan voor het vlot draaien van het machinepark. Hierbij zal je hoofdzakelijk in productie tewerk gesteld worden naar het onderhouden en oplossen van storingen van ketels, kleppen, koelingselementen, transportsystemen, perslucht- en verpakkingsmachines, sensoren, (PLC) sturingen, elektrische kasten, etc.

Conform de productierun zal je ook machines ombouwen en nieuwe installaties of componenten opbouwen, hierbij werk je nauw samen met de operatoren en de ploegleider.

Sporadisch ga je revisies of smeerwerk uitvoeren.

Bedrijfsprofiel :

Allround technieker nachtploeg vaste job

Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met een onmiddellijk vast contract.

Voor onze klant, marktleider binnen zijn productiesegment gelegen in het hart van West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een allround technieker voor de nachtploeg.

Profiel

Als technieker ben je in het bezit van een A2 diploma optie elektromechanica, industriële elektriciteit en je hebt een eerste stabiele ervaring als technieker binnen productie.

Zo heb je een sterke kennis elektriciteit met een goede basis mechanica, PLC sturingen en technisch praktisch inzicht. Verantwoordelijkheid en zelfstandig werken schrikt je niet af en je neemt graag initiatieven om zaken uit te werken.

Als persoon ben je communicatief in het Nederlands en Frans, werk je graag hands-on en laat je niet graag zaken aan het toeval over.

Jobgerelateerde competenties

 • De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren
 • De voorwaarden en werkwijze bepalen op basis van een technisch dossier of van onderhoudsgegevens
 • Het automatiseringsprogramma invoeren, resetten of wijzigen, het downloaden op een programmeerbare automaat en controleren
 • Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ...
 • Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen
 • Automaten, receptoren, regelcircuits, ... op de uitrusting installeren
 • Aanbod

  Je krijgt onmiddellijk een vast contract bij een duurzaam, innovatief en mensgericht bedrijf dat bekende producten maakt.

  Conform je ervaring zal je een opleiding van circa 3 maanden genieten in 2 ploegen of vast vm / nm alvorens over te schakelen naar de nacht.

  Hierbij krijg je een aantrekkelijk uurloon (met bij opstart onmiddellijk de nachtpremie) aangevuld met maaltijdcheques en groepsverzekering.

  Tot slot zal je continu opleiding genieten alsook ruimte krijgen voor eigen initiatieven.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier