Junior Technisch Consultant
ChipSoft
Antwerpen, Antwerp, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een startersfunctie? Heb je affiniteit met ICT en ben je analytisch sterk? In de zorgsector, waar de ontwikkelingen op het vlak van ICT in een stroomversnelling zitten, biedt ChipSoft een ultramodern en ziekenhuisbreed geïntegreerd elektronisch patiëntendossier.

Dankzij ons groeiende marktaandeel in België is ChipSoft op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij een belangrijke schakel zijn tussen onze ontwikkelaars en de projectvoering?

Bekijk dan zeker onderstaande vacature! Jouw job Artsen gebruiken hoogtechnologische, gespecialiseerde apparatuur. Als Junior Technisch consultant zorg je voor de realisatie van innovaties binnen de zorg-ICT.

ChipSoft zal ervoor zorgen dat je binnen no-time de technische kennis kunt opbouwen waarmee je samen met je collega's innovaties gaat realiseren binnen de zorg-ICT.

Jouw werkdag 's Ochtends begin je je werkdag met een SCRUM, waarin je met je team afstemt wie waaraan werkt. Daarna overloop je met de senior die je begeleidt de dag.

Jullie nemen samen de resultaten door met je projectteam zodat zij hiervan op de hoogte zijn. Na een welverdiende lunchpauze in onze gezamenlijke eetruimte, ga jij verder met het uitwerken van een nieuwe strategie waarmee je significante verbeteringen aanbrengt in het analyseproces.

Je buddy laat je hierin vrij, zodat jij volop je eigen ideeën kunt uitwerken en je eigen skills verder aanscherpt. Jouw team Je werkt nauw samen met het volledige team Implementatie & Support en met je collega's van het Research & Development-team om de Belgische klanten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Doordat het team bestaat uit mensen met diverse achtergronden, vullen jullie elkaar perfect aan. Samen met je collega's vind je voor ieder vraagstuk de juiste oplossing.

Elke dag sta je in nauw contact met het team op het hoofdkantoor te Amsterdam. Ook je collega's in Nederland bieden je nodige ondersteuning in het uitvoeren van je taken.

De ongedwongen sfeer zorgt voor een aangename en snelle wisselwerking. Ook buiten de werkuren weten onze collega's elkaar goed te vinden, bijvoorbeeld voor een sportieve activiteit.

Wat bied jij? Je behaalde minimaal een bachelordiploma in een technische richting Kennis van zorg-ICT is een pluspunt Je beschikt over het vermogen productief te overleggen met diverse niveaus en disciplines binnen een groter project Je bent analytisch, communicatief en opmerkzaam Je bent vlot in het Nederlands, kennis van het Frans is een pluspunt Je bent flexibel in het kader van reizen naar ons hoofdkantoor te Amsterdam en onze klanten Je beschikt over een rijbewijs Wat bieden wij?

Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij : Een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen (waaronder maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering) 20 wettelijke vakantiedagen aangevuld met 12 ADV-dagen Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden Een informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd Een modern kantoor met goede bereikbaarheid (nabij station Antwerpen-Berchem) Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf #ChipSoft Heb je vragen over een vacature of ChipSoft?

Onze recruiters zitten voor je klaar. Bel ons op werkdagen via +31 20 4939000. Je kunt ook mailen naar werken chipsoft.nl.

Zie je geen passende vacature, maar kun jij ChipSoft wél versterken? Stuur dan een open sollicitatie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier