Adjunct-Hoofdverpleegkundige Acute Geriatrie
Sint-Maria Halle
Halle, Belgium
20 uur geleden

Functie

Als adjunct hoofdverpleegkundige op de afdeling Geriatrie werk je in teamverband en onder leiding van de hoofdverpleegkundige mee aan de uitbouw van de afdeling.

Jouw tijdsbesteding bestaat uit zowel zelf zorg verlenen als meewerken aan de optimalisatie van de dienst. De combinatie van participeren aan -

en verzekeren van een kwalitatieve en veilige patiëntenzorg met operationeel leiding geven aan het team is een dagelijkse opdracht.

De uitwerking van projecten, begeleiden van nieuwe medewerkers en implementatie van nieuwe technieken en werkmethodes zijn hierbij belangrijke aandachtsgebieden.

Samen met de hoofdverpleegkundige sta je in voor de continuïteit van leiding geven (inzet medewerkers ifv activiteit, vakantieregeling, oplossingen bieden bij ziekte, )

Profiel

Voor deze functie zoeken wij een bachelor verpleegkundige met minimaal 2 jaar relevante ervaring. Liefst beschik je over een bijzondere beroepstitel geriatrie en heb je een bijkomende opleiding genoten inzake leiding geven of ben je bereid deze te verwerven.

Je kan goed werken in teamverband, bent constructief kritisch ingesteld en kan medewerkers motiveren en stimuleren. Als diplomaat kan je het samenwerken van mensen bevorderen om alzo te bouwen aan een goede werksfeer.

Aanbod

Wij bieden een vast contract van onbepaalde duur voor een voltijdse betrekking, 38u per week.

Je salaris wordt aangevuld met een pakket aan extralegale voordelen zoals groepsverzekering, hospitalisatieverzekering (na 6 maanden), bedrijfsrestaurant, gratis parking en tal van andere voordelen en kortingen.

Daarnaast voorzien we ruime interne en externe bijscholingsmogelijkheden, werken we binnen een overlegcultuur met vooraf geplande en gerespecteerde uurroosters en is ons ziekenhuis vlot bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier