Storingstechnieker_COPY
AGO Jobs & HR
Geel, Antwerpen, BE
18 dagen geleden
source : Jobat

Als storingstechnieker sta je voor onze klanten hoofdzakelijk in voor het technische onderhoud van het elektrische & mechanische gedeelte van het machinepark in een industrieel productiebedrijf.

In deze functie word je flexibel ingezet en benut je steeds afwisselend je kennis mechanica, aandrijftechniek, pneumatische en hydraulische installaties.

Het accent ligt op de elektrische kant waar je naast 3-fasige netten ook met PLC-sturingen te maken zal hebben. Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten : motoren met hun elektronische aandrijvingen, beveiligingsborden, pneumatische stuur-

en vermogenskringen, sensoren en actoren. Je verhelpt storingen en tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

Je hebt een technische opleiding genoten zoals elektriciteit of elektro-mechanica. Je beschikt over minimum 2 jaar relevante werkervaring.

Verder ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent zelfstandig, maar weet ook in team samen te werken. Bovendien draag je veiligheid hoog in het vaandel.

Je neemt graag initiatief, bent een doorzetter en houdt van uitdaging. Tot slot ben je bereid in ploegen te werken, maar ook in dagdienst.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier