Analyst
Colruyt Group
Halle, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Bij Colruyt Group zijn we elke dag bezig met de verbetering van onze bedrijfsprocessen, IT-tools en informatiestromen. Jij speelt daarin een grote rol : je helpt onze medewerkers en klanten efficiënt en kwaliteitsvol respectievelijk hun werk en boodschappen te doen.

Een job met impact. De beste oplossing vinden op maat van je stakeholder, voor businessprocessen, werkmethodes, werkomgevingen en IT-systemen.

Dat is de uitdaging die jij als analyst aanpakt. Reken op een boeiende, leerrijke job waarbij je niet alleen een verschil maakt voor je collega’s bij Colruyt Group, maar ook voor de klanten van onze winkelformules (Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Bio-Planet, Dreamland )! Wat doe je concreet?

Je bouwt duurzame relaties uit met je stakeholders. Zo ontdek jij welke noden er leven op het vlak van businessprocessen, werkmethodes, werkomgeving en IT-systemen.

Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de beste oplossing voor.

Via een kritische behoefteanalyse leg je de functionele en niet-functionele requirements bloot.Je ontwerpt en test de nieuwe situatie.

Je voorziet de nodige documentatie waarmee je stakeholders en eindgebruikers je oplossing duurzaam kunnen implementeren.Je hebt tijdens de implementatie een adviserende en begeleidende rol.

Kortom, je krijgt een mooie uitdaging voorgeschoteld waarbij je de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om de beste oplossing te ontwikkelen.

We voorzien een grondige opleiding die jou helemaal klaar maakt om deze job met twee handen vast te pakken.Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle, in onze regionale kantoren (Haasrode of Deinze) of op de locatie van de interne klant.

Kennis en ervaring Je hebt een bachelor- of masterdiploma of gelijkwaardige ervaring. Ervaring met functionele analyses (systeem en / of proces) is een pluspunt, maar geen vereiste.

Kennis van UML of Lean Management is ook een troef!Kritisch en analytisch vermogen Je kan details van de essentie onderscheiden, zodat je meteen de echte knelpunten en opportuniteiten herkent.

Customer-oriented In deze job heb je een intensief contact met je interne partners. Jouw communicatieskills zijn dus heel goed.

Je kan overweg met alle types persoonlijkheden, bent discreet en respectvol, en je bouwt vlot professionele relaties op.

Planningskills Je bent sterk in plannen en organiseren. Enthousiasme Je bent betrokken, assertief en overtuigend : je kan vergaderingen en werkgroepen in goede banen leiden, presentaties geven .

 • Je manier van communiceren inspireert mensen.Resultaatgerichtheid Colruyt Group is constant in beweging. Je gaat goed om met veranderende omstandigheden en vindt het een uitdaging om altijd de geschikte oplossing te vinden.
 • Talenkennis Je communiceert vlot in het Nederlands en het Engels, zodat je met al je collega’s kan samenwerken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier