Medewerker Customer Service (ASM)
Eurofins
Nazareth, BE
3 dagen geleden

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Scientific is een internationaal life sciences bedrijf. Eurofins biedt haar klanten in diverse sectoren een uniek aanbod van analytische testen en diensten om het leven en onze omgeving veiliger, gezonder en duurzamer te maken.

Wat je eet, het water dat je drinkt, jouw noodzakelijke medicijnen? Eurofins werkt samen met de grootste bedrijven ter wereld om ervoor te zorgen dat de producten die zij leveren veilig zijn, hun ingrediënten authentiek zijn en de etikettering nauwkeurig is.

Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van testen voor voedingsmiddelen, milieu, farmaceutische en cosmetische producten, alsook in CRO-dienstverlening voor Agrosciences.

Daarnaast is Eurofins één van de grootste onafhankelijke markleiders in testing en diensten voor genomica, discovery farmacologie, forensisch onderzoek, CDMO, geavanceerde materiaalwetenschappen en voor ondersteuning van klinische studies.

In ongeveer 30 jaar is Eurofins gegroeid van één laboratorium in Nantes (Frankrijk) tot een netwerk van meer dan 900 onafhankelijke bedrijven in meer dan 50 landen.

Eurofins staat voor meer dan 800 laboratoria en 50.000 medewerkers. Eurofins biedt een portfolio van meer dan 200.000 analytische methoden om de veiligheid, identiteit, samenstelling, authenticiteit, oorsprong, traceerbaarheid en zuiverheid van biologische stoffen en producten te evalueren.

Bovendien is Eurofins wereldwijd toonaangevend en sterk groeiend in het domein van gespecialiseerde klinische diagnostische testen.

In 2020 behaalde Eurofins een totale omzet van 5,4 miljard EUR en behoorde het tot de best presterende aandelen van Europa in de afgelopen 20 jaar.

Eurofins Food, Feed & Water Testing biedt in België laboratoriumonderzoek en consultancy aan op het gebied van voeding, dierenvoeding en water en heeft haar laboratorium in Nazareth (Gent).

Eurofins Food, Feed & Water Testing Belgium maakt een sterke groei en ontwikkeling door, waarbij dynamiek en verandering volop aanwezig zijn.

Functieomschrijving

 • Je staat in voor de opmaak van de analyserapporten en de beoordeling van de bekomen resultaten tov wettelijke normen of klantenspecificaties.
 • Je zal inspelen op de persoonlijke behoeften van de klant en bouwt zo mee aan duurzame klantenrelaties.Klanten vinden bij jou dus een professionele gesprekspartner voor al hun vragen en problemen.
 • Op termijn maak je zelf nieuwe klantenoffertes aan en volgt deze verder op met de klant.
 • Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma, bij voorkeur biotechnologie.
 • Je hebt een proactieve en kwaliteitsgerichte houding. Je bent daadkrachtig, klantgericht en commercieel ingesteld. Je bent flexibel, kritisch en weet de juiste prioriteiten te stellen.
 • Je communiceert helder, concreet en doelgericht in het Nederlands en in het Engels. Kennis van het Frans is een plus. Je kan goed overweg met ERP-systemen.
 • Aanvullende informatie

 • Een uitdagende werkomgeving binnen een ambitieuze, internationale en sterk groeiende organisatie
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen
 • Een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden
 • Een team met enthousiaste en gedreven collega’s
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier