Category Buyer
Manpower
Hasselt, Limburg, Belgium
5 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een grote speler op de markt van energievoorziening, zijn wij op zoek naar een Category Buyer. Aangezien de aankoopafdeling van het bedrijf in volle professionalisering is, zal je medeverantwoordelijk worden voor de ontwikkeling van een volwaardige aankoopafdeling.

In deze functie ben je verantwoordelijkheid voor de bevoorrading van alle filialen in België door nauw in contact te staan met de verschillende raffinaderijen.

Bovendien beheer je de verschillende contracten en voer je daarbij onderhandelingen met leveranciers. Hierbij kan je rekenen op de ondersteuning van je BU-

manager. In de uitoefening van je functie rapporteer je aan het management. Één van jouw andere taken bestaat uit het dagelijks overleg met interne klanten in verschillende filialen.

Voor deze functie is onze klant op zoek naar een onderhandelaar met een neus voor opportuniteiten die een hogere opleiding genoot in een economische of logistieke richting.

Ervaring als aankoper is niet verreist maar is wel een pluspunt. Als Category Buyer, ben je iemand die vlot kan communiceren.

Een goede kennis van het Nederlands en het Engels helpt je hierbij. Kennis van het Frans wordt gezien als een meerwaarde.

Je bent analytisch van geest en je draagt waarden zoals nauwkeurigheid en stressbestendigheid hoog in het vaandel.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier