Industrieel elektricien voor werven met ervaring (m/v)
Konvert Interim Diest
Halen, BE
2 dagen geleden

Profiel

Om een team van industrieel elektriciens te versterken zijn we op zoek naar een industrieel elektricien met ervaring -Je staat in voor de installatie, onderhoud en herstelling van diverse elektriciteitsinstallaties in de industrie -Je wordt aangestuurd door de projectleiding -Je voert de werken zelfstandig of in teamverband uit volgens de algemene richtlijnen en documenten -Je controleert of het uitgevoerde werk correct is gebeurd

Aanbod

Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, ). Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen.

Materiaal voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, ). Installeren, aansluiten en programmeren van : Meet- en regelapparatuur.

Industriele verlichtingsinstallaties installeren en aansluiten. Een industriële elektriciteitskast plaatsen en uitrusten.

Een diagnose stellen van storingen aan installaties en de defecte onderdelen herstellen. De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten.

De voortgang van de werkzaamheden en de uitvoering controleren. De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en goederen aanleggen.

De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren -Afwisselend werk op diverse werflokaties -Na interim een contract van onbepaalde duur in voltijds regime -Verloning volgens kennis en ervaring -Opleiding on the job -De kans om je te ontplooien in een gevarieerde en boeiende job, binnen een kleine KMO waar initiatief, autonomie en verantwoordelijkheid worden geapprecieerd.

Vereiste kwalificaties

 • Opleidingsniveau : Technische opleiding TSO (elektriciteit, elektrotechnieken, electro - mechanica, meet- en regeltechnieken) of gelijkwaardig door ervaring -Minimum 2 jaar relevante ervaring in industriële elektriciteit is vereist -Je kan zowel zelfstandig als in team werken -Je bent bereid je te verplaatsen naar de diverse werven (regio Limburg - Antwerpen - Vlaams Brabant - Brussel) -Je bent gemotiveerd en flexibel ingesteld -Je hebt een rijbewijs B,rijbewijs BE is een pluspunt -Je bent stipt en beschikt over het nodige verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je kan problemen oplossen en je voelt je verantwoordelijk voor het eindresultaat -Sterke interesse of affiniteit met elektrische installaties, automatisering enz. is een pluspunt
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier