Creatieve winkelmedewerker 32u (m/v)
Konvert Interim Halle
Groot-Bijgaarden, BE
4 dagen geleden

Profiel

Als verkoper sta je in voor een vriendelijk en warm onthaal van onze klanten.Je helpt de klanten verder bij vragen op een aangename service gerichte manier.

Tevens sta je ook in voor de kassa. Je zorgt samen met je collega's dat de winkel ordelijk is en dat de producten op een overzichtelijke en aantrekkelijk manier gepresenteerd worden.

Je kan hierbij rekenen op een tof team in een aangename werkomgeving.

Aanbod

Etalages creëren en een product op de voorgrond plaatsen : Decoratieve objecten, kunstobjecten. Producten van een afdeling verpakken en etiketterenControleren van verpakking en etiketten.

Producten naar een afdeling brengenProducten op rekken of schappen plaatsen. Producten inventariseren. De klant verwelkomenDe wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten.

Goederen en producten ontvangenDe levering controleren. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen voorbereiden.

Betalingen ontvangen. De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken Snelle opstart binnen een leuke Hobbywinkel.

Marktconform loon + contract van 32u / week

Vereiste kwalificaties

Je spreekt zeer goed Nederlands en Frans. Je bent klantvriendelijk. Creatieve persoonlijkheid .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier