Software tester
OTC Groupe OnePoint
Zele, Belgium
2 dagen geleden
source : Experteer

Beschrijving van het bedrijfOnepoint is een mensgerichte organisatie, een gezonde work-life balance en een aangename werksfeer zijn voor ons prioritair.

 • Bovenop het standaardpakket krijg je bij ons het volgende extra : Cafetariaplan met o.a. de mogelijkheid je eindejaarspremie in te ruilen voor extra verlofdagenBovenop een groeps- en hospitalisatieverzekering krijg je een invaliditeitsverzekeringPrivéverzekeringen via condities onepointTerugbetaling van jouw internet thuisOpleidingen als je die wenst om jezelf uit te dagenTal van leuke teambuildings -en bedrijfsevents tesamen met je partner, die je de kans geven je collega’s beter te leren kennen;
 • Luchtige werksfeer waar altijd ruimte is voor fun en ontspanning (kickertafel, fitnessruimte, office challenges onder collega’s, padelinitiatie, .

 • Ge nteresseerd?Ter versterking van ons team zijn we momenteel op zoek naar test analisten, - automators, - managers, .
 • Een brede waaier aan functies.We zijn meer dan 35 jaar actief in de IT markt en zijn onderdeel van Groupe Onepoint, een internationaal sterke groep, met ons hoofdkantoor gelegen in Parijs.
 • Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een uitgebreid netwerk aan klanten en partners uit diverse sectoren uitgebouwd.

  Hierdoor kunnen we zeer diverse en uitdagende projecten aanbieden bij grotere spelers en KMO’s. We zijn gespecialiseerd in digital transformation en hebben ook development centra in o.

  a. Zele, Bordeaux, Nantes en Montréal. Voor de invulling van onze projecten kunnen we rekenen op ons hecht team met een verscheidenheid aan profielen : ontwikkelaars, testers, analisten, projectmanagers, .

 • Ondanks onze internationale identiteit, hebben we ons familiaal karakter weten te behouden. Je komt dan ook in een bedrijf terecht met een platte structuur.
 • Ervaring als tester, ambitieus en gemotiveerd? Dan willen we jou er graag bij!FunctieomschrijvingAls tester, test je software met oog op het goed functioneren van applicaties.

  Jouw doel is het afleveren van een stabiel, gebruiksvriendelijk en kwaliteitsvol product aan de eindgebruiker. Functie-eisenJe kan zelfstandig werken, maar functioneert ook goed in teamJe bent stressbestendigDeadlines halen is voor jou geen probleem The box has no limits.

  Technische vaardighedenISTQB-gecertificeerd of gemotiveerd dit te behalenJe hebt ervaring in het testen van software (Integratie-, regressie- en functional testing)Extra informatieWat mag je van ons verwachten?

 • Naast een aantrekkelijk salarispakket en 32 verlofdagen mag je rekenen op : Een mooie bedrijfswagen met tankkaart;Gsm abonnement;
 • Maaltijdcheques ter waarde van €8;Ecocheques van €250 op jaarbasis;Hospitalisatie -en groepsverzekering;De mogelijkheid om te groeien op zowel persoonlijk -als professioneel vlakInteresse?

  Mail naar l.de-keersmaeker groupeonepoint.comen ik neem binnen de 24u contact met je op. Als je me liever opbelt, kan je me wanneer het jou past bereiken op 0478 / 38.

  35.53.Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!SummaryType : Full-timeFunction : Consulting

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier