Maintenance Technician
BD
Temse, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Job Description Summary Job Description Heb jij passie voor Techniek? Wil jij in een Europees Distributiecentrum werken? Zoek niet verder! Onze Maintenance team is op zoek naar een Maintenance Technician.

Als maintenance technician zorg je ervoor dat de beschikbaarheid gegarandeerd is van alle installaties in het EDC Temse.

Jij bent ook het eerste aanspreekpunt voor problemen met de kritieke installaties op de site. Samen met het maintenance team sta je in voor het oplossen van allerlei storingen aan de verschillende installaties en een continu verbeterings- en vernieuwingsproces aan de assets in het EDC.

Je rapporteert aan de Maintenance Planner / Teamleader. Jouw Verantwoordelijkheden Je wordt ingeschakeld om storingen aan onze logistieke installaties (bv.

hoogbouwkranen, palletliften, sorteerinstallaties, transportsystemen) snel te herstellen om stilstand tijden en werkonderbrekingen te minimaliseren.

Je behandelt oproepen vanuit de meldkamer, rapporteert deze en escaleert indien nodig. Samen met je collega’s analyseer je onderbrekingen en werk je plannen uit om storingen in de toekomst te vermijden.

Samen met je collega’s sta je in voor het preventief onderhoud op de logistieke installaties. Je werkt mee aan verbeteringsprojecten om de beschikbaarheid, veiligheid en efficiëntie van de totale installatie te verhogen door gebreken te analyseren, voorstellen te formuleren en aanpassingen uit te (laten) voeren.

 • Je wordt op termijn verantwoordelijk voor een aantal installaties; je verdiept je in de werking; je zorgt voor een optimaal beheer van de wisselstukken;
 • je stelt onderhoudsplannen op; je gaat op zoek naar verbeteringen. Je opgedane kennis zul je procedurematig aan je collega’s overbrengen zodanig dat ook zij dit kunnen gebruiken bij het oplossen van storingen en het preventieve onderhoud.

  Jouw Profiel Je bent technisch geschoold (A2 of A1) en / of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een goede technische kennis (elektriciteit, mechanica, hydraulica, pneumatiek) en je bent vertrouwd met sturingstechnieken (bv PLC Siemens S7).

  Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Je werkt graag in team, maar je kunt ook zelfstandig werken! Je communiceert vlot met interne diensten en leveranciers.

 • Je leert graag bij en hebt een hands-on mentaliteit. Je bent bereid in een wisselend uurrooster te werken; afwisselend in vroege en late shift (of nacht);
 • en afwisselend week en weekendwerk; voorbeeld 8 weken in afwisselend vroege en late shift (van 6u tot 14u, van 14u tot 22u / indien nodig nacht 22u tot 06u ) en daarna 8 weekends (zaterdag van 06u tot 18u en zondag van 8u tot 20u).

 • Je bent bereid om op termijn mee te draaien met onze wachtdienst (1 week om de + / - 6 weken). Wij bieden jou : Interne opleidingen;
 • Een aantrekkelijk job offer; Een gevarieerde functie in een internationale werkomgeving; Een dynamische bedrijfscultuur met oog op groei en ontwikkeling! Wil jij in een innovatieve omgeving werken? Solliciteer nu!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier