Stoffeerder boxsprings
agilitas
Oudsbergen
2 dagen geleden

Jouw taken

Jouw taak bestaat in het zelfstandig stofferen van slaapsystemen. Later kan je doorgroeien tot een medewerker van de modellenkamer.

Je kan hierin nog verder doorgroeien tot een volwaardig en zelfstandig prototypist. Daarnaast ben je ook behulpzaam bij het productieklaar maken van de weerhouden prototypes, verleen je de nodige ondersteuning bij het bijsturen van de productie en assisteer je bij het maken van uitzonderlijke producten.

Je profiel

Je hebt inzicht in de producten en processen, waarbij de verschillende stofferingstechnieken en ruimtelijk inzicht het belangrijkste zijn.

Het is belangrijk dat je inzicht hebt in de materialen en producten. Daarnaast ben je vooral een creatief iemand, die oog heeft voor design en afwerking.

Je bent iemand die nauwkeurig en zorgvuldig werkt, en dit zowel in teamverband als zelfstandig.

Wat bieden wij jou?

Je kan meegroeien in een groeiende onderneming in een internationale context. Je krijgt een gevarieerd takenpakket in samenwerking met jonge, dynamische collega’s binnen een open en flexibele structuur.

Er worden opleidings- en doorgroeimogelijkheden aangeboden. We voorzien een aantrekkelijk salaris, steeds in verhouding met je kennis, inzet en verantwoordelijkheden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier