Meewerkend teamleader met technische affiniteit - Gentse Kanaalzone (M/V/X)
Over Ago
Gent
5 dagen geleden

Functieomschrijving

AGO Technics voor een firma gelegen in de Gentse Kanaalzone op zoek naar een meewerkend teamleader. De firma zelf is actief in de transportsector en voert hiernaast onderhoud / herstellingen uit aan trailers.

Hieronder meer informatie over het takenpakket : - dankzij je technische bagage, ben je in staat om vlot een planning op te maken hierbij bekijk je de binnen gekomen orders en bepaald je welke collega welke taak zal uitvoeren nadat je het werk hebt gecoördineerd, ga je ook de kwaliteit van het afgeleverde werk gaan controleren -

na het uitvoeren van een eindcontrole, voer je een aantal zaken in een database in deze gegevens zijn belangrijk voor de opmaak van de facturen naar de klanten toe -

als meewerkend teamleader heb je ook een aantal administratieve personeelstaken zo sta je in voor het opstellen van de verlofplanning, het inplannen van evaluatiegesprekken, het screenen van nieuwe kandidaten...

Vereisten

Als meewerkend teamleader ben je verantwoordelijk voor de trailer herstellers, deze personen zijn binnen de firma aan de slag als lassers / monteurs / mecaniciens.

Naast een technische affiniteit over dit domein binnen de techniek, is het ook van belang om een leidinggevend ervaring te kunnen voorleggen.

Binnen de firma werken de trailer herstellers ofwel in 2 ploegen (vroege / late) van maandag tem vrijdag, ofwel in een dagdienst (8u-

16u) van dinsdag tem zaterdag. Per shift werken er ongeveer een 6-7 tal trailer herstellers. Doel is om een ploeg onder je hoede te nemen, de shift die daarmee overeenstemt, kan intern worden afgestemd.

Aanbod

Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière, waarbij je je technische kennis kan combineren met leidinggeven? Of ben je heden aan de slag als leidinggevende, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdagende werkomgeving?

Neem dan snel contact op met AGO Technics op het nummer 09 / 374.61.33 of per mail gent.technics ago.jobs Je krijgt een marktconform salaris, met een aantal extra legale voordelen, zoals maaltijdcheques ter waarde van 7 euro per gewerkte dag.

Hiernaast is de firma er ook voor gekend, dat er wordt geïnvesteerd in het personeel. Collega 's die zich verder willen verdiepen in een technisch domein, krijgen de kans om opleiding te volgen.

Rijbewijs

Wenst u meer info over deze job?

Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier