Meng- en maalmedewerker (M/V)
Over Ago
Elversele
1 dag geleden

Functieomschrijving

Voor een bedrijf te Temse zijn wij op zoek naar een Meng & Maal Medewerker. Je staat in voor het mengen van de juiste grondstoffen op basis van de werkopdrachten voor de productie.

Je scant de afgewerkte grondstoffen nauwkeurig en volgens de regels. Je zorgt ervoor dat de productie steeds voldoende voorzien is van de nodige grondstoffen.

Je voorziet dat de recuperatie van schrap regelmatig wordt verwerkt. Je werkt volgens het FIFO-systeem. Je staat in voor het nazicht van grondstoffilters, de opstart en het onderhoud van de meng-

en maalmachines. Je bent verantwoordelijk voor het stockeren van grondstofpaletten en masterbatchen. Je draagt zorg voor de grondstofcontainers en maakt dat deze regelmatig worden gereinigd en gewassen.

Vereisten

Je hebt bij voorkeur een achtergrond in grondstoffen en hebt een soortgelijke functie in het verleden reeds uitgevoerd. Je bent vertrouwd met een bedrijfsomgeving waar kwaliteit de rode draad is.

Je hebt een vorkheftruck brevet of hebt interesse om dit op termijn te behalen. Je werkt doelgericht en efficiënt. Je bent bereid om in een ploegensysteem te werken.

Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Wij bieden jou een unieke kans om jezelf te ontplooien in een hoogtechnologische, creatieve omgeving en in een cultuur die stimuleert, ondersteunt en motiveert.

  Wij bieden jou een aantrekkelijk loon aan met een leuke werksfeer.

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Sint-Niklaas

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier