verkoper okay compact gent-sint-pieters
Randstad
Gent, Oost-Vlaanderen
1 dag geleden

job description

Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen.

Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt.

Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan.

Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren!Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen.

Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal.

Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

qualification

Een winkel uitbaten is teamwerk. Jouw talenten passen perfect bij die van je collega's, je kunt steeds op hen rekenen. Dat is trouwens goed voor de sfeer ook.

 • Initiatief nemen : Naast vaste takenlijsten en procedures krijg je de nodige vrijheid om zelf te bepalen wat moet gebeuren.
 • En dat doe je dan ook gewoon.- Flexibiliteit : Klanten winkelen op wisselende tijdstippen; 's ochtends, 's avonds, tijdens werkdagen en in het weekend.

  Je begint vaak al om 7 u. 's ochtends. Avondwerk, weekendwerk en variërende uurroosters maken deel uit van je leven.- Klantgerichtheid : Je bouwt gaandeweg een hechte relatie op met je klanten.

  Zo weet je steeds precies wat ze nodig hebben.- Een goede fysieke conditie : Je legt behoorlijk wat meters af op een dag en tilt veel dozen en kratten.

  Een sportieve instelling hoort er gewoon bij. Je krijgt een marktcomform startloon met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier