ANALIST - PROGRAMMEUR
AGO Jobs & HR
Kortrijk, West-Vlaanderen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Voor een gekend bedrijf in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een analist - programmeur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het analyseren, ontwikkelen en het optimaliseren van software-

en databasetoepassingen. Er wordt gewerkt met VB.net en SQL Server. Je gaat de noden en wensen van werknemers gaan analyseren en maakt vervolgens de juiste toepassing of aanpassing aan.

Verder ben je samen met het team verantwoordelijk voor de continue verbetering van het systeem. Zo zijn er ook nog stukken VB 6.

0 die je gaat overzetten naar VB.net. Je maakt de koppeling tussen verschillende afdelingen en toepassingen, en maakt de nodige documentatie op.

Opleiding wordt voorzien om je verder te ontplooien.

Je genoot bij voorkeur een bacheloropleiding informatica of elektronica met optie ICT of je kennis is gelijkwaardig door ervaring in een gelijkaardige functie.

Om de functie tot een goed einde te brengen ben je gekend met SQL Server en de .net omgeving. Er wordt concreet gewerkt met VB.

net, maar talen zoals C# zijn alvast uiterst compatibel. Ervaring als developer is gewenst, maar communicatieve schoolverlaters mogen zeker hun kans wagen.

Naast de hard skills ben je ook vlot communicatief. Zowel om een diepgaand technisch gesprek te voeren met externen, of complexe materie in basistermen te brengen naar een medewerker.

Zelfstandig kunnen werken is belangrijk, alsook in overleg te gaan.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier