Operations Resource & Project Coordinator
Telenet
Antwerpen, Belgium
6 dagen geleden

Als 'Operations Resource & Project Coördinator' ben je verantwoordelijk voor het efficiënt inzetten van verschillende zeer gespecialiseerde operationele engineering teams in functie van de noden van de klant.

Jij bent dé contactpersoon voor onze klanten en coördineert daarnaast specifieke projecten van a tot z waar geen andere projectmanager aan werd toegewezen.

Hierbij stuur je de operationele teams aan zodat de afgesproken project methodologie goed wordt opgevolgd. Je waakt over project resultaten en mijlpalen, prioriteiten, budget.

Je communiceert vlot en open zowel verbaal als geschreven en beheerst mogelijke risico's.

Je begeleidt de (pre-)sales collega's bij het inplannen van de engineer / consultant met de juiste vaardigheden en expertise bij het schrijven van Statement Of Work's (SoW’s) voor toekomstige projecten.

Je zorgt er ook voor dat de gevraagde info tijdig en kwalitatief opgeleverd wordt. Hierbij fungeer je als belangrijke brug tussen de verschillende afdelingen binnen Telenet Business.

Je rapporteert vlot over projecten en planning en zorgt voor een zorgvuldige documentatie. Je werkt actief mee aan het identificeren van mogelijke aanpassingen in bestaande processen en tools en streeft steeds naar een optimale efficiëntie.

Je verzamelt data en kan hierover accuraat rapporteren aan management en andere (interne & externe) stakeholders.

Profiel :

 • Je hebt een bachelor diploma of hoger en je hebt minimum 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
 • Je kan vlot werken met M365 toepassingen.
 • Je hebt een praktische ervaring met project management.
 • Je hebt een gezond assertiviteit en van nature ben je klantgericht. Je hebt voldoende maturiteit om om te kunnen gaan met stress en al dan niet terechte kritiek.
 • Je bent in staat om te onderhandelen en tot een win-win compromis te komen.

 • Je kan autonoom werken en je bent tevens een sterke teamspeler.
 • Je bulkt uit van het organisatorisch talent en je beschikt over zeer goede timemanagement kwaliteiten.
 • Je hebt een goed analytisch vermogen en je denkt verder dan problemen en ziet eerder oplossingen ...en dus heb je een positieve 'can-do' mentaliteit!
 • Je kan vlot en correct communiceren zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels met het Frans als een extra troef.
 • Op die manier spreken we de klant aan in de taal waarmee hij zich het meest comfortabel voelt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier