Boekhouder
AUSY
Merksem, BE
6 dagen geleden

Ben je startend boekhouder en wil je evolueren naar een A tot Z functie? Of is boekhouding A tot Z een eitje voor jou en wil je je verdiepen in fiscaliteit of financiële analyses?

In beide situaties voorziet dit bedrijf een mooi parcours!

Jouw job

Voor een aantal vennootschappen krijg je de boekhouding toegewezen. Afhankelijk van je ervaring start je met enkel de verwerking van aankoop-, verkoop- en financiële verrichtingen of neem je ook meteen de aangifte BTW en vennootschapsbelasting erbij.

Next step is de jaarrekening en het optreden als business partner vanuit analyse van de cijfers.

Je werkt actief mee aan een volledig digitale werkomgeving waar iedereen op gelijkaardige wijze werkt. Via interne en externe opleidingen ben je steeds mee met bvb. fiscale regels.

Jouw profiel

Je behaalde een bachelor of master diploma in accountancy / fiscaliteit. Ervaring is absoluut een pluspunt, maar zeker zo belangrijk is je goesting om bij te leren en te groeien in je functie.

Je neemt je verantwoordelijkheid op en je werkt alsof het voor eigen rekening is. Spreek je een mondje Engels, dan is dat mooi meegenomen.

Voel je je geroepen? Contacteer ons : of 03 369 19 83.

Jouw voordelen

Je krijgt meteen een vast contract met een aantal voordelen, een bedrijfswagen is hierbij bespreekbaar. Je komt terecht in een team dat ervoor wil gaan om kwalitatief werk te leveren.

Er zijn opleidingen voorzien, en men staat open voor jouw eigen voorstellen voor bijscholing.

Jouw werkgever

Je komt terecht in een team van 6 medewerkers. Ieder teamlid heeft zijn expertise en er wordt onderling uitgewisseld om elkaar te versterken.

Het doel van dit team is duidelijk : een correcte boekhouding EN business partner zijn vanuit finance. Veel werk voor dit team, ze zullen je met open armen ontvangen! Zin om mee te doen?

Contacteer ons : of 03 369 19 83.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier