Project Manager Piping
Whoohoo
Gent, Belgium
6 dagen geleden

Over de functie

Als Project Manager Piping sta je voornamelijk in de procesindustrie. Je staat in voor het A tot Z verhaal.

Het bedrijf behandelt de piping projecten op vlak van prefabricatie, constructie, montage en installatie in RVS, carbonsteel en kunststof.

Ze zitten onder andere in de (petro)chemie, voeding, utility en pharma. Ze behandelen hierbij vaste klanten, waaronder een Unilin, Haribo, Cargill, VPK, Barry Callebaut, .

 • Klantenservice is bij hun dan ook enorm belangrijk. Samen met 3 andere projectleiders en 12 werfleiders behandel je de projecten.
 • Het bedrijf telt ongeveer een 50tal werknemers en benoemt zich dan ook trots als een familiale KMO met een open bedrijfscultuur.

  Een personeelsfeest en iedere 3 maanden een frietje en pintje krijg je er zomaar bij.

  Jouw takenpakket start door samen te zitten met de klant en vervolgens het ontwerp te begeleiden. Eigen tekenvaardigheden zijn een pluspunt, maar geen must.

  Je plaatst bestellingen, maakt prijsvergelijkingen, organiseert de werf, ondersteuning van werfleiders en coördinatie van onderaannemers.

  Functie eisen

 • Industrieel ingenieur elektromechanica
 • Organisatorisch, leidinggevend, ambitieus, kwaliteit- en klantgericht, teamplayer
 • Minimaal 1 jaar relevante ervaring
 • Tekenen in Autocad is een pluspunt
 • Een KMO draagt jouw voorkeur
 • Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier