FITTER - MONTEUR - MECHANIEKER | DRUKVATEN - SKID EENHEDEN - FILTERS
Manpower
Mol
5 dagen geleden

Job Description

Als fitter / mechanieker zal je onder een voorman op één speciefiek project staan dat je in team volledig van A tot Z mag afwerken.

Dit kan gaan van Skid modules tot gigantische drukvaten of warmtewisselaars. Jouw verantwoordelijkheid zit hem in het samenstellen en de montage van de intern geproduceerd of bewerkte deelcomponenten.

Hierbij draag je zelf een grote verantwoordelijkheid op vlak van kwaliteit. Uiteraard monteer je niet op gevoel maar aan de hand van constructieplannen.

Je bent dus in staat om een mechanisch plan te lezen en te begrijpen.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract. Onze klant is een internationaal stabiele groep met affiniteit in sectoren als de scheepvaart, chemie en petrochemie.

De divisie waarvoor extra vaste mensen zullen worden aangeworven richt zich op metaalbewerking en constructie van metalen installaties / toepassingen.

Deze firma is gevestigd te Mol en er is concreet nood aan een mechanieker / fitter (m / v) om de constructies samen te stellen en te monteren.

Candidate Profile

Vraag je jezelf of deze job iets voor jou is? Volgende kwalificaties kunnen alvast een meerwaarde zijn om goed te functioneren binnen deze functie.

Technisch Diploma (bij voorkeur in de metaal / metaalconstructies / metaalbewerking maar is niet noodzakelijk) Eerste ervaring als monteur / mechanieker is plus Bereidheid tot werken in dagdienst en 2 ploegen (50 / 50) Enthousiast en leergierig Kennis planlezen en lastechniek

Client Offer

Je krijgt een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een professionele firma die gestuurd wordt door een zeer competente en gedreven businessvrouw Je wordt beloond met een competitief salarispakket alsook een boeiende, gevarieerde en inspirerende werkomgeving.

Verder heb je ook tal van extralegale voordelen ter beschikking.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier