Buschauffeur
Accent
Vrasene, BE
2 dagen geleden

Deze onderaannemer van De Lijn is al jaar endag een vaste waarde in het Waasland. Naast de lijndiensten biedenze ook ritten aan voor toerisme scholen bedrijven..

Functiebeschrijving

Voordeze vacature zijn we momenteel op zoek naar gepassioneerdebuschauffeurs die openstaan om het grote publiek naar de juistelocatie te brengen.

Onderbroken ritten en weekends maken hier deelvan uit maar geen nood jouw planning ontvang je steeds opvoorhand.

Functie-eisen

Jebent in het bezit van

 • Een geldig rijbewijs D
 • Een geldige medische schifting + code 95
 • Je beheerst het Nederlands goed
 • Eigen vervoer (noodzakelijk door de flexibielewerkuren)
 • Arbeidsvoorwaarden

  1.Een aantrekkelijk loon + maaltijdcheques + aantrekkelijkeweekendpremies (zaterdag aan 125% + zondag aan 200%) + maandelijksearab vergoeding + nacht vergoeding (tussen 22u en 6u) 2.

  Eeninterne opleiding van de bus waar je mee zal rijden en een examen.3 weken verken je de rit samen met een collega en krijg je de kansom de regio te leren kennen.

  Ook na deze 3 weken blijf jebegeleiding krijgen waar nodig en gewenst. 3. Een persoonlijkebegeleiding en opvolging van onze consulenten op weg naar jouwvaste job!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier