Pepperminds - marketing
Pepperminds
9000 Gent
4 dagen geleden
source : Student.be

Company description

https : / / www.youtube.com / results?search query my+summer+at+pepperminds+ivan

Als bureau geloven wij dat sales draait om het creëren van ambassadeurs. Het zijn de tevreden klanten, leden of donateurs die blijven en op lange termijn waarde toevoegen.

Daarom staat de consument altijd centraal. Simpelweg door in gesprek te gaan, betrekken we miljoenen consumenten op de meest persoonlijke manier.

We weten wat consumenten beweegt en deze kennis gebruiken we dan ook in creatieve campagnes die een blijvende indruk achter laten.

Zo helpen wij onze klanten.

Job description

Wat verwachten we van jou?

Je gaat op pad met een team van medestudenten, deur aan deur of gewoon in de winkelstraat, en spreekt voorbijgangers aan over de NGO waarvoor jij op dat moment op pad bent.

Je hebt een leuke sociale babbel en geeft de nodige info mee. Je probeert de persoon in kwestie te overtuigen om de NGO te steunen door de problematiek en de oplossing goed aan te bieden.

De nadruk ligt hier vooral op respect en een aangename babbel.

Ben je :

 • 17 jaar of ouder?
 • gemotiveerd om bij te leren?
 • wil de wereld wat beter maken?
 • Dan zoeken we jou!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier