Internship in Digital Marketeer in Aarstelaar
D&M DEPOT NV
Aarstelaar
6 dagen geleden
source : Student.be

Description de l'entreprise

Pottery is our nature

Design zit er bij ons diep ingebakken, net als onze voorliefde voor de natuur. We ontwikkelen daarom unieke elementen, hoofdzakelijk in keramiek, hout, riet of glas.

Interieurobjecten die je de kans bieden om je interieur te infuseren met groen, of je nu landelijk woont of in een moderne stadsstudio waar elke vierkante centimeter telt.

Ook aan outdoor settings van je tuin tot je terras voegen we graag een streepje design toe.

Pottery is our nature. Het is wat ons boeit, wat onze curiositeit aanwakkert. Bij elk ontwerp gaan we op zoek naar de perfecte balans tussen bloemen, planten en interieurs.

We ontwerpen dan ook elke dag nieuwe stukken die zich niet laten binden aan een locatie of sfeer. Met onze designs combineer je bloemen, planten en potten die je huis en tuin vullen met groen, ongeacht het seizoen.

Twee keer per jaar verpakken we onze inspiratie in tijdloze collecties met een authentieke feel. Daarbij gebruiken we liefst natuurlijke materialen die je eindeloos kan combineren.

We zorgen voor een grote variatie in de series zelf en puren zo telkens verschillende thema’s uit, zodat je altijd de perfecte match voor jouw interieur vindt.

D&M depot is een Belgisch bedrijf dat werd opgericht in 1992, waardoor we voor onze ontwerpen kunnen terugvallen op een grondige expertise op het vlak van texturen, technieken en materialen.

Vandaag zijn we voorlopers op het gebied van trends en ontwikkelingen in de sector en zijn we altijd op zoek naar duurzame materialen en productieprocessen.

Van de fotografie over de vormgeving tot de styling van boetieks : ons jong creatief team drukt een heel eigen D&M stempel op elke ruimte ook de jouwe.

Description de la fonction

Het doel van deze functie is het versterken van de communicatie naar B2C klanten.

 • Onderhouden van huidige E commerce kanalen
 • Opzoeken van nieuwe E commerce kanalen
 • Het linken met onze Social Media
 • Het linken met Wedstrijden, advertenties,
 • Vernieuwende teksten / evenementen en beeldmateriaal (sfeer & packshots)

  Profil recherché

  Digital Marketeer / Business Marketeer / Business communication / Online Sales

  te bespreken

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier