Service Technieker
IMPACT
Herentals, Antwerp, BE
6 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Voor onze klant, gevestigd te Herentals, zijn we op zoek naar een Service Technieker. Na een interne opleiding verleen je als service technieker assistentie bij de installatie van de producten en voer je tevens het onderhoud en de nodige interventies uit.

Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig en beschikt na je inlooptijd hiervoor over een volledig uitgeruste bedrijfswagen.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Service Manager Werkgebied : gans België, sporadisch Luxemburg Opleiding : Nederlandstalig Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, installatie en het onderhoud van automatische draaideuren, schuifdeuren en beveiligde toegangsassen.

Functie-eisen Een opleiding in de richting elektrotechniek / - mechanica of gelijkwaardig door ervaringU kan zelfstandig en klantgericht werkenVoertaal binnen het bedrijf is Nederlands maar aangezien U ook rechtstreeks in contact komt met de eindklant is Frans niet onbelangrijk.

U kan de nodige flexibiliteit hanteren en meedenken in het uitvoeren van uw opdrachtenU hebt interesse voor onze producten en bent bereid om mee te draaien in een continue permanentie systeem (per week) na de nodige interne opleidingU bent in het bezit van een rijbewijs B (eigen vervoer in de aanloopperiode is een pluspunt)Ervaring is de bouwsector is een pluspunt Arbeidsvoorwaarden Boeiende en uitdagende job in de bouwsectorCompetitief salarispakket, afgestemd op jou kwaliteiten en troeven Bezoek www.

impact.be voor meer informatie over de vacature Service Technieker of solliciteer online op de vacature Service Technieker.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier