Enthousiaste en dynamische bachelor rechtspraktijk
Notariat - Notariaat
Merksem, België, NL
2 dagen geleden
source : Joblift

Wegens uitbreiding van het kantoor zoeken wij ter ondersteuning van devastgoedafdeling , een enthousiaste en leergierige medewerker (m / v) .

Je versterkt het team van jonge juristen bij de behandeling vanvastgoeddossiers.Je doet voorbereidende opzoekingen en dossiergeboden taken die u door dejurist dossierbeheerder worden toevertrouwd.

Je maakt op termijn quasi zelfstandig courante vastgoedakten enkredietdossiersJe gaat op plaatsbezoek ter voorbereiding van de interactieve openbareverkopingJe staat in rechtstreeks contact met het cliënteel.

Wij vragen : : Diploma rechtspraktijk (bij voorkeur specialisatie vastgoed)* Je bent leergierig, punctueel en discreet* Je engageert je voor een blijvende samenwerking.

 • Je bent sociaal en taalvaardig Wij bieden : : Een all round notariskantoor in de rand van Antwerpen met 2 gedreven notarissen en een team van 12 toffe medewerkers.
 • Aandacht voor work-life balance* Mogelijkheid tot bijscholing* Alle extra legale voordelen verbonden aan het notariaat ( maaltijdcheques-
 • eco-cheques-groepsverzekering- hospitalisatieverzekering enz.)* Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en auto.* Doorgroeimogelijkheden Interesse?

  Solliciteer bij Notaris Katherine De Wispelaere via onderstaande groene knop.Bredabaan 6442170 Merksem Indien u solliciteert bij ons zal uw CV en motivatiebrief, die onder andereidentificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academischcurriculum bevatten, in onze databank gedurende een periode van één jaarbijgehouden worden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv : contacteren vooreen nieuwe job).

  Deze gegevens zullen niet uitgewisseld worden met derden,tenzij omwille van een wettelijke verplichting. U kan steeds alle rechtenuitoefenen opgenomen in de GDPR met name, recht op inzage en informatie, rechtop gegevenswissing, recht op beperking van de verwerking, recht oprectificatie, recht op bezwaar en recht om klacht neer te leggen bij detoezichthoudende overheid, door mij te contacteren via Wij zien erop toe datal uw persoonsgegevens behandeld worden volgens de geldende Privacywetgeving.’

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier