Graduate Position: Generieke bachelors voor de AA Fiscaliteit (startbaanovereenkomst)
SPF Finances - FOD Financiën
Bruxelles
6 dagen geleden
source : Student.Be

Heb je een bacherlordiploma? Ben je leergierig, heb je oog voor detail en werk je graag met cijfers? Dan zoeken wij jou voor onze beheersdienst Particulieren (P) of KMO in Kortrijk, Oostende, Roeselare, Brugge, Ieper, Gent, Aalst, Sint-Niklaas, Antwerpen, Brasschaat, Turnhout, Mechelen, Leuven, Halle, Vilvoorde, Diest of Brussel bij de Algemene Administratie van de Fiscaliteit.

Je krijgt een gerichte opleiding en training on the job door je collega’s om je te helpen bij het uitvoeren van deze taken :

 • Je behandelt en volgt fiscale dossiers op van A tot Z. Je werkt zelfstandig aan de opbouw van je dossier en gaat steeds op zoek naar de correcte informatie om je werk kwalitatief af te handelen.
 • Je contacteert hierbij ook belastingplichtigen en je stelt documenten op zoals verslagen en pv’s.

 • Je bent een teamspeler door je collega’s te helpen met hun dossiers. Je gaat graag de uitdaging aan om fiscale documenten door te lichten op zoek naar dat ene ontbrekende antwoord en je leert werken met de informaticatools die specifiek zijn voor de FOD Financiën.
 • Je bent een go-to persoon voor belastingplichtigen en je kan vragen op een verstaanbare en duidelijke manier te beantwoorden, zowel in persoon, via telefoon, brief of mail.
 • Je organiseert je eigen werk en bepaalt samen met je chef en collega’s de prioriteiten. Jouw oog voor detail en ambitie om mee te helpen aan de doelstellingen van de dienst zorgen er voor dat je taken steeds klaar zijn binnen de afgesproken deadlines.
 • Je werkt efficiënt en gaat kritisch om met je eigen werk.

  Fiscaliteit is een materie die continu evolueert, en jij blijft graag op de hoogte van de nieuwste evoluties. Wij voorzien de cursussen, en jij doet aan kennisdeling binnen je team over de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw materie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier