Chauffeur CE - Betonmixer
Accent
Gent, Belgium
2 dagen geleden
source : Stellenanzeigen.de

Onze partner is marktleider in de betonsector. Met zowat 53 000 medewerkers over de volledig groep is onze klant wereldleider in granulaten en is verder een prminente speler in de sectoren cement, beton en bouwmaterialen.

Ze verkopen, produceren en leveren sortklaar beton. In België heeft onze klant 26 centrales Meer dan 10.000 klanten, zowel op de particuliere markt als op de aannemersmarkt, kunnen dagelijks terecht bij meer 30 betoncentrales verspreid over heel België.

Ze hechten enorm veel belang aan kwaliteit en veiligheid. Daarnaast zijn lokaal en duurzaam ondernemen ook enkele van hun belangrijkste pijlers.

Functiebeschrijving

Zoek je een afwisselende job in de boeiende bouwwereld? Wordt betonmixer chauffeur bij onze klant te Gent! Voor deze vacature in Gent, als chauffeur CE, krijg je volgende taken toegewezen :

Je staat in voor het leveren van stortklaar beton

Je hebt oog voor de veiligheid op de werf, en geeft indien nodig feedback aan de centrale en de collega's

Je start vroeg in de ochtend, die rond 5uur

Je werkdag bestaat uit 11 à 12uur per dag

je zorgt voor de dagelijkse reiniging van de vrachtwagen en je meldt eventuele gebreken

Je voert poets- en kleine onderhoudswerkzaamheden uit op de centrale en vrachtwagen. Dit in opdracht van de Plant Operator.

Functie-eisen

Als betonmixerchauffeur bij onze klant te Gent moet je van aanpakken weten. Daarnast is het voor deze vacature belangrijk :

Je in het bezit bent van een rijbewijs CE

Je werkt met oog voor detail

Je ziet werk en pakt dat aan

Je hebt een flexibele ingesteldheid

Stress krijgt jou niet klein

Arbeidsvoorwaarden

Binnen deze internationaal verankerde groep bieden we jou de kans om jou volledig te ontplooien. Dit kan op vlak van opleiding, expertise, persoonlijkheid en doorgroeitrajecten.

De collega's op de centrale willen je zeer graag opnemen in het team door middel van teambuildings, family days, bbq's en af en toe een wafelenbak.

Deze dynamische en diverse groep heeft letterlijk alles om je onmiddellijk te doen thuis voelen op het werk. Naast een marktconform salaris kan je ook rekenen op maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en bedrijfswagen met tankkaart.

Als betonmixerchauffeur CE mag u rekenen op :

een job optie vast na 125 dagen mits positieve evaluatie

een stipte en correcte betaling van uw loon op wekelijkse basis

een uurloon van €17,24

een maaltijdvergoeding van 3 euro 37 per gewerkte dag

uitbetaling van overuren aan 150%

ploegenpremie 10% of nachtpremie van 25% (indien van toepassing)

mobiliteitsvergoeding : €2,17

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier