Installateur alarmen en bewakingscamera's (m/v)
Konvert Interim Roeselare
Roeselare, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

ProfielVoor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een installateur van alarmen en bewakingscamera's.Je taken zijn de volgende : - Je draait mee in een bestaand team van technieker en zorgt voor de montage van A tot Z bij de klant.

 • Je hoofdtaak bestaat uit het installeren, activeren en herstellen van inbraakbeveiliging-camerabewaking, videofonie, toegangscontroles.
 • zowel bij particulieren als KMO's.- Je bent verantwoordelijk voor de installatie en het in gebruik stellen van deze beveiligingsystemen.
 • Je staat eveneens in voor het preventies en jaarlijks onderhoud van deze systemen.Heb je interesse in deze job? Bel dan snel 051 / 22.
 • 77.30 of mail naar 'Roeselare.interim konvert.be'AanbodDe elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren.

  De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten. De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen.

  De voortgang van de werkzaamheden en de uitvoering controleren. Een diagnose stellen van storingen aan installaties en de defecte onderdelen herstellen.

  Een industriële elektriciteitskast plaatsen en uitrusten. Industriele verlichtingsinstallaties installeren en aansluiten.

  Kabeltrajecten en elektrische leidingen maken en plaatsen. Materiaal voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, ).

  Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, ).

  Tracés maken voor het leggen van leidingen. Verlichtingsinstallaties installeren en aansluiten - Voltijdse job- Optie tot een vast contract- Interessante verloningVereiste kwalificaties- Je hebt kennis van IT- Orde en netheid zijn een must- Je bent leergierig en bent op de hoogte van de nieuwe technologie.

  door hun ondersteuning)- Rijbewijs B- Nederlands beheersen, Frans in beperkte mate

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier