Multibranche beheerder KMO Non-Auto
AXA
Brussel
2 dagen geleden

Ben je klaar om actief deel te nemen aan de transformatie van AXA?

We transformeren van uitbetaler naar partner voor onze klant, met een sterke focus op risicopreventie.

Onze missie? Empower people to live a better life.

Onze waarden? Customer First, Courage, Integrity en One AXA.

Waarom hebben wij jou nodig als Multibranche beheerder KMO Non-Auto ? Je challenge #KnowYouCan

Je bent verantwoordelijk voor het onderhandelen, vaststellen van prijzen, accepteren van risico's en beheren van offertes en contracten om te helpen bij het realiseren van de doelstellingen op het gebied van rentabiliteit en groei.

Je bent tevens verantwoordelijk zijn voor het beantwoorden van vragen van makelaars / klanten om hen te informeren en te adviseren over hun verzekeringen.

Dit is een afwisselende functie die je in staat stelt een volledig beeld te krijgen van de behoeften van de klant.

 • Met de steun van je collega's en het management ben je verantwoordelijk voor de analyse van de voorgestelde risico's, de onderhandeling, de aanvaarding en de indiening van offertes en aanbiedingen voor verschillende vakgebieden, op basis van de geldende tarieven en aanvaardingsregels, om te voldoen aan de behoeften van de ondernemingen en tegelijk de groei en de rentabiliteit van de portefeuille te ondersteunen.
 • Onderhandelen met de makelaar / klant over het aanpassen, verdedigen en / of behouden van de portefeuille om een goede winstgevendheid en positieve groei van de portefeuille te waarborgen
 • Zelfstandig opstellen en beheren van beleid en correspondentie voor verschillende branches, met inachtneming van de geldende tarieven en acceptatieregels, om de verplichtingen en rechten tussen de klant en Axa contractueel vast te leggen
 • Deelnemen aan het leven van het team door uw kennis te delen met uw collega's tijdens vergaderingen of meer gezellige momenten van uitwisseling
 • Op termijn, deelnemen aan transversale projecten binnen AXA (digitalisering, nieuwe producten, enz.)
 • WIE BEN JE?

 • Bachelordiploma in verzekeringen, rechten, economie of financiën, of gelijkwaardig door ervaring
 • Een paar jaar relevante ervaring
 • Je leert graag bij en wilt je blijven ontwikkelen;
 • Je bent een enthousiaste teamspeler en deelt je kennis graag met je collega's op basis van een vertrouwensrelatie
 • Je bent oplossingsgericht naar uw klanten
 • Je bent assertief en comfortabel in onderhandelingen
 • Je spreekt vloeiend Frans en kennis van het Nederlands is een pluspunt.
 • Kennis van het Office-pakket

  Een boeiende job

  Een mooie beloning voor je harde werk

  Een aantrekkelijk brutoloon, aangevuld met discretionaire persoonlijke en collectieve premies en natuurlijk ook maaltijd- en ecocheques.

  Alle voordelen van werken bij een verzekeraar

  Van groepsverzekering tot hospitalisatieverzekering (ook gezinsleden kunnen daarbij aansluiten aan een voordelig tarief) en met tot 30% korting op onze andere verzekeringsproducten.

  Een job die zich aanpast aan je leven en dromen

  Met tot 35 vrije dagen per jaar om uit te rusten van je enthousiaste inzet, thuiswerkmogelijkheden, sportvoorzieningen en opleidingen zorgen wij dat je mentaal, fysiek en professioneel in topvorm blijft!

  Over AXA

  Bij AXA willen we veel meer zijn dan de wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer.

  Onze missie is Samen vooruit door te beschermen wat belangrijk is ’. We willen als verzekeraar waken over elk individu, de maatschappij en de wereld.

  En dat met een blik die altijd open staat voor vooruitgang.

  Als verzekeraar is AXA Belgium ook een belangrijke speler op vlak van preventie. Preventie zit in ons DNA , wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering van risico’s.

  Bij AXA wijzen wij alle vormen van oneerlijke of onwettige discriminatie af. Meer info in ons

  In België is AXA marktleider in niet-levensverzekeringen. We hebben meer dan 3.000 enthousiaste medewerkers die zich elke dag inzetten om van een payer to partner ’ te gaan voor onze 3 miljoen klanten.

  Onze medewerkers zijn van cruciaal belang. Daarom zetten we in op een aangename en moderne werkomgeving en proberen we samen een diverse en inclusieve cultuur te creëren waar ieders gedachten en ideeën gewaardeerd en gerespecteerd worden.

  Onze belangrijkste leidraad zijn onze waarden : Customer first, Integrity, Courage en One AXA . Alles wat we doen, daar staan we als één team achter.

  BelieveInYou

  Solliciteren voor de job

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier