Projectleider – 44 verlofdagen
Dixon & Company
Antwerpen, Belgium
6 dagen geleden
source : Experteer

Locatie : Antwerpen Reference code : SGU - 16679 Type : Project Management Toegevoegd op : 10 / 06 / 2020 Over onze klantDeze Belgische onderneming is dankzij de voortdurende investeringen en strategische partnerships uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de sector.

Momenteel stellen zij een 500-tal geëngageerde werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 300 miljoen euro.Wegens de sterke groei zijn zij voor regio Antwerpen op zoek naar een leergierige Projectleider die graag carrière wil maken binnen een sterk groeiend bedrijf met aangename, familiale werksfeer waar het welzijn van de werknemers centraal staat.

JobomschrijvingHet simultane beheer van de aan jou toegewezen projecten die je vanaf de opmaak van de bestekken t.e.m. de implementatie realiseert binnen de vooropgestelde timing, kwaliteitseisen en budget.

Het maken van projectvoorbereidingen, opmaken van functionele beschrijvingen en het mee ontwerpen van technische installaties.

Aansturen en coachen van het projectteam en voorzien of geven van de nodige opleidingen.Rapporteren van de vorderingen aan de projectingenieur en de teamleader van de afdeling.

ProfielBachelor elektromechanica.Min 3 jaar relevante werkervaring als projectingenieur of projectleider.Sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden.

Je houdt van het aansturen en coachen van mensen.AanbodMooi salarispakket met zeer interessante groepsverzekering en tal van andere extralegale voordelen.

44 verlofdagen en glijdende werkuren, voordelen die zorgen voor een meer dan optimale work-life balance.Het bedrijf voorziet een stevig opleidingsbudget voor iedere werknemer, waarbij je tevens de mogelijkheid krijgt om zelf cursussen aan te geven die jij interessant acht om jouw kennis verder te optimaliseren.

Diverse doorgroeimogelijkheden, afgestemd op jouw ambities, zodat je ook op lange termijn de nodige uitdagingen zal hebben.

Een toffe job binnen en tof bedrijf met enthousiaste werknemers waar jij je meteen thuis zal voelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier