Magazijnier m/v Diegem
Start People
1831 Diegem
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Als warehouse clerk ga je met behulp van een scanner de bestellingen samenstellen. Je zal instaan voor o.a. picking & packing, dit met een BT of met heftruck voor grote palletten.

Daarnaast zal je ook heel wat administratieve taken op u nemen.

Profiel

 • Je hebt ervaring in een gelijkaardige functie - Je hebt een zeer goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal -
 • Je kan goed overweg met computer - Je bent stipt en nauwkeurig - Je bent beschikbaar in vaste late ploeg (14u - 22u) - Je bent bereid je op lange termijn te engageren op oproepbasis.

 • Je bent polyvalent, zowel fysiek werk als administratief - In het bezit zijn van een heftruckattest is een pluspunt
 • Aanbod

  Tewerkstelling in een vaste late ploeg (14u - 22u)

  Logistieke speler gelegen te Diegem

  Bedrijfsinfo

  Onze klant is een wereldwijd marktleider in expresvervoer en logistiek. Zij leveren oplossingen voor het beheer en transport van goederen.

  Zij hebben een wereldwijd netwerk en beschikken over lokale expertise. Het bedrijf bevindt zich op de luchthaven in Zaventem.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier