Service Desk Engineer (M/V)
Over Ago
Kortrijk
11 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een IT-bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een Service Desk Engineer. Als lid van de supportafdeling ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten en behandel je alle problemen gerelateerd aan software, netwerk en hardware.

Daarnaast help je de klanten met minor changes van diverse aard (voornamelijk gericht op standaard Microsoft Windows Client / Server en LAN-

WAN-netwerkomgevingen). Het controleren van de monitoring alerts en het dagelijks nakijken van de back-ups remote behoren ook tot je takenpakket.

Vereisten

Als service desk engineer heb je heel wat kennis van verschillende besturingssystemen, dit zowel Windows als Linux. Zaken als back-

up, antivirus, firewalls, routers, telefonie en citrix klinken jou bekend in de oren. Daarnaast heb je ook kennis van TCP / IP, netwerktopologieën en Microsoft backoffice applications, zoals Exchange, SQL en ISA.

Naast het Nederlands spreek je ook vloeiend Frans, kennis van Engels is een pluspunt. Je kan problemen verifiëren, registreren, analyseren en oplossen volgens de vooraf uitgewerkte procedures.

Dankzij je communicatieve skills ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen. Een gezonde portie werkdruk of een moeilijk probleem schrikken jou niet af.

Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Je hebt een goede kennis van het Frans
 • Aanbod

  In dit groeiend bedrijf heerst een collegiale sfeer met een dynamische werkcultuur. Naast een boeiende, stabiele en leuke job krijg je ook de kans om je verder te ontplooien en mee te groeien met het bedrijf.

  Dit alles wordt verder ondersteund door een aantrekkelijk salaris.

  Interesse? Neem vrijblijvend contact op via T. 32(0)56 23 07 55 of via kortrijk.it ago.jobs.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Kortrijk IT

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier