Bakker
METRO GROUP
Belgium
4 dagen geleden

Dienstverband

FulltimeMakro Cash & Carry Belgium is gecertificeerd als Top Employer 2019, dit voor de 14de keer op rij!In België werken ongeveer mensen bij Makro of Metro, verspreid over 17 winkels en ons hoofdkantoor.

In Makro is elke particulier welkom en kan hij / zij het grootste aanbod in food en non-food vinden. De winkels van Metro richten zich uitsluitend op professionele klanten in de horeca.

Wereldwijd stelt de Metro Group niet minder dan collega’s tewerk. Wat je achtergrond ook is, Makro / Metro biedt je een pak kansen om te groeien.

Ons jobaanbod is dan ook enorm gevarieerd. We kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

Bij Makro / Metro hechten we veel belang aan de ontwikkeling en betrokkenheid van onze mensen. Onze medewerkers krijgen maximaal de kans om door te groeien.

Daarom investeren we permanent in training en ontwikkeling. Functieomschrijving Samen met je collega's sta je in voor het bereiden van brood en aanverwanten op basis van technische fiches.

Je zorgt er voor dat onze klanten steeds producten van optimale kwaliteit kunnen aankopenVerder zorg je er voor dat het werkmateriaal goed onderhouden wordt Kwalificaties Je hebt een opleiding als bakkerJe stelt hoge eisen aan kwaliteit en hygiëneJe bent bereid om in een wisselend uurrooster te werken (5 dagen per week tussen 5u en 21u, ook op zaterdag - rooster 3 weken vooraf gekend)Je werkt graag in groepJe helpt onze klanten graag en goed verderErvaring is niet vereist, wel mooi meegenomen Voordelen Een erg gevarieerde job in een tof en dynamisch team en in een internationale omgeving.

Een aantrekkelijk salaris en extra vergoeding voor avondwerk (na 18u). Full Time contract (bediendenstatuut - 36u / week)Voor meer informatie over werken bij METRO / makro, ga naar Makro Cash & Carry Belgium

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier