Internship in HR Digital Strategist in Mechelen
Roel De Boeck
Mechelen, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Description de l'entreprise Opvallen doe je door kortstondig hard te schreeuwen. Het verschil maken wij door consequent anders te denken en te werken.

Welkom bij Peopleship. Een kleine, innovatieve en klantgerichte talent consultancy onderneming. Wij stellen de klassieke kaders in vraag en verleggen grenzen.

Samen met onze klanten pionieren wij in het landschap rekrutering, talent relationship, en assessments. Wil je hieraan meewerken?

Wil je meebouwen? Heb je een just do it’ mentaliteit? Lees dan verder en dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten! Description de la fonction Welke uitdagingen staan jou te wachten?

Je definieert de online-communicatie strategie voor onze Talent Relationship Programma’s. Dankzij jouw cross-mediale campagnes blijven onze programma’s top of mind bij zowel talenten als ondernemingen! Je ontwikkelt een digitaal marketingplan en bedenkt catchy content in functie van onze doelgroep.

Samen met ons marketing agency implementeer je de campagnes en optimaliseer je op basis van de resultaten. Een continue tracking en testing zijn hierbij key.

Samen met onze consultants brainstorm je over het gebruik van nieuwe kanalen, technieken, en content. Profil recherché Wie zal gelukkig worden in deze stage?

Je bent geboeid door digitale marketing en advertising. Bovendien vind je het fijn om deze media in te zetten in talent management.

Social media is your trade. Je houdt van het opzetten van campagnes, het connecteren met talenten en bedrijven, en het detecteren van tendensen.

Je houdt van frisse en nieuwe ideeën, je denkt out of the box, en stelt proactief verbeteringen voor. Je houdt ervan om in een service -en klantgerichte omgeving te werken.

Tenslotte hou je van nauwe betrokkenheid in een kleine organisatie, waar je tijdens je stage echt impact kan maken. Nous offrons Wie zien wij graag in ons team?

We kicken op ambitie en op het nemen van initiatief. Je bruist van energie en je legt de lat hoog. Je wil graag een eerste ervaring doen in een innovatieve HR consultancy organisatie.

Je bent een ondernemer en je wil altijd dat tikkeltje meer doen voor de klant. Je houdt van een start-up omgeving, combineert denken met doen en uitdagingen geven jou energie.

Heb je goesting? Kom langs voor een koffie, vertel wat je wil beteken en wat je wil neerzetten. Deel jouw visie en interesse. We zijn benieuwd.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier