Sales Advisor - Harelbeke
Ghistelinck
Waregem, Belgium
il y a 2j

Plaats van tewerkstelling : Ghistelinck Harelbeke

Functie

Als sales advisor verwelkom je de klanten in de showroom te Harelbeke en staat in voor de verkoop tweedehandswagens (alle merken).

Aan de hand van een verkennend gesprek en het stellen van de correcte vragen, kan je achterhalen welke de noden van de klant zijn.

Met deze informatie ga je aan de slag en leid je hen rond in de showroom om de verschillende wagens voor te stellen. Je volgt de aankoop en verkoop van de wagens administratief op van A tot Z.

Je maakt je de software programma’s eigen, je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie.

Profiel

Je beschikt bij voorkeur over een Bachelor in Autotechnologie of Automotive Management en hebt reeds een commerciële werkervaring van minstens twee jaar binnen de autosector.

Ervaring met de verkoop van tweedehandswagens wordt gezien als een pluspunt. Je werkt klantgericht en hebt een commerciële flair.

Je bent resultaatsgericht en je staat communicatief sterk. Je hebt een goed voorkomen en je voelt je op je gemak in elke sociale context.

Jouw Nederlands is perfect en je hebt een goede kennis van het Frans in woord en geschrift.

Postuler
Ajouter aux favoris
Retirer des favoris
Postuler
Mon email
En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
Continuer
Formulaire de candidature